00:15

Mine hårprodukterK-Pak Color Therapy Shampoo:
Denne sjampoen er fargebevarende og gjennoppbyggende, samtidig som den forbedrer hårets elastitet og forhindrer fargetap. Etter en hårvask med denne føles hårets overflate umiddelbart mykere og ser blankere ut. Anbefales for fargebehandlet hår som er skadet. Bruk: Påfør i vått hår, skum opp og repeter om nødvendig.

K-Pak Color Therapy Conditioner:
Balsamen sørger for å bevare hårfargen og gjennoppbygge håret. Etterlater håret sterkt, blankt og skinnende etter vask. Tilfører også næring og fuktighet. Anbefales for fargebehandlet hår som er skadet. Bruk: Påfør i håndkletørt hår, la virke I et minutt, skyll godt.

K-PAK Revitaluxe:
En kurbehandling som er svært fuktighetsgivende, samtidig som den har en styrkende effekt. Etter bruk kan man umiddelbart se og føle resultatet på håret. Det blir mykt, smidig, fuktig, sunt, sterkt, glansfullt og fritt for brus. Kuren trenger gjennom og reparerer skjellaget, fiberlaget og margen. Revitaluxe jobber der håret er mest skadet og der det er størst behov. Gir følelsen av mer liv i håret og er fargesikker. pH 4.0-5.0. Bruk: Kan brukes sammen med produktene nevnt over, eller sjampo og balsam som er tilpasset hårtype og behov. Påfør i nyvasket, fuktig hår. La sitte i 3-5 minutter.

K-PAK Liquid Reconstructor:
Gjenoppbyggende proteinspray for daglig bruk. Denne er vektløs og tynger ikke håret. Tilfører styrke og glans. Den beskytter fint, tynt hår. Tilfører tapte aminosyrer og pleier skadet partier i skjellaget. Gjør håret mer mottagelig for styling og er fargesikker. Bruk: Spray generøst på håret etter hårvask. Gre gjennom håret for jevn fordeling.

Daily Care Balancing Shampoo:
I tillegg til sjampoen over (K-Pak Color Therapy Shampoo), bruker jeg også denne. Dette er en skånsom sjampo til daglig bruk. Er anbefalt til alle hårtyper, da den opprettholder og beskytter hårets optimale fuktighetsbalanse. Bevarer hårets fleksibilitet og elastisitet. Denne pleier håret og er fargesikker. Etterlater håret rent, medgjørlig, fyldig og glansfullt. Hypoallergenisk og inneholder ikke løsemiddel. Bruk: Påfør en liten mengde i vått hår. Massere det inn i hårbunnen og skyll. Gjenta ved behov.

Power Spray:
Hårspray med maksimal hold og kontroll. Tørker raskt og gir en glansfull overflate. Sprayen er varmebeskyttende opp til 232 grader, noe som gjør den ideell å bruke i kombinasjon med stylingjern. Den beskytter også håret mot luftfuktighet. Power Spray drysser ikke og blir ikke "hvit" i håret. I kombinasjon med varmeverktøy gir den et sterkt hold, samtidig som at håret holder seg mykt. Sprayen børstes lett ut og håret kjennes spenstig og naturlig. Bruk: Hold ca 10 cm avstand fra hodet og style håret som ønsket.Freeshape 2-in-1 styling + finishing:
Allsidig og praktisk produkt for styling av tørt hår. Varmebeskyttende spray og avsluttende hårspray i ett og samme produkt. Sprayen tørker øyeblikkelig. Den glir godt gjennom varmeverktøy uten å lugge. Håret blir mykt og glansfullt med et fleksibelt hold. Har også UV- og varmebeskyttelse. Bruk: Spray på tørt hår før styling med krølltang eller flatjern. For best resultat sprayer du seksjon for seksjon. Avslutt med å spraye over frisyren for ekstra hold og glans.

Animate - bodifying styling crème:
Den ultimate stylingkremen som gir fylde, volum og fleksibelt hold. Tynger ikke håret, så den er passer til tynt, fint hår. Varmebeskyttende opp til 232° og beskytter mot luftfuktighet. Roer ned krøller, gjør håret smidig og glansfullt. I tillegg til det lukter den helt himmelsk! Bruk: Påføres i håndkletørt hår før føning og annen styling med varmeverktøy. Kan også lufttørke for å roe ned krøller eller for å gjøre et brusete hår mer smidig.

Viviere Volume Fibre:
Denne gir håret fire ganger mer volum på 30 sekunder. Produktet er basert på vegetabilske bomullsfibrer med naturlige farger. Dette gjør produktet bra for miljøet og dermed og også ditt hår. Finnes i ti ulike farger, så du lett kan finne den fargen som matcher din egen hårfarge. Bruk: Vask og tørk håret før du påfører. Håret må være helt tørt før påføring av fibrene. Fordel fibrene til du får ønsket resultat. Spray over med Viviere Boosting Spray for optimalt resultat. Tips: Ettersom fibrene er statisk ladet så kan du gni håret lett med fingrene før du påfører fibrene. Håret blir da mer statisk og fibrene fester seg lettere til håret.

viviere_fargekart

Viviere Boosting Spray:
Denne sprayen fester bomullsfibrene til håret og gir frisyren et hold du kan stole på. Du kan alltid være sikker på at håret ser fyldig og tykt ut med disse produktene, uansett om du er hjemme, på arbeid eller ute på fest. Bruk: Viviere Boosting Spray er en våt spray som hjelper Viviere Volume Fibre til å feste seg i ditt hår. Påfør som vanlig hårspray.

viviere_stepbystep

I tillegg til disse produktene bruker jeg også produkter fra X-Smooth i ettertid av behandlingen. Håret mitt er finere enn noen gang takket være X-Smooth! Les mer om behandlingen her og produktene her. Jeg får også endel spørsmål om hårfargen min, og sist jeg var hos frisøren ble etterveksten farget med en blanding av Vero K-Pak Color Medium Golden Brown 5G og Light Golden Brown 6G. Lengdene ble farget med en blanding av Dark Golden Blonde 7G og Gold intensifier. Vero K-Pak Color er forresten en unik hårfarge som gjennoppbygger og pleier, samtidig som håret blir farget. Fargebehandlingen kan kun utføres hos frisør. Jeg er mer fornøyd med håret mitt enn noen gang, så tusen takk til Tendenz hårpleie for produkter og flott hårfarge!

 


Kategori: Skjønnhet.               3 kommentarer3 kommentarer

Katharina

28.04.2014 kl.00:31

Vil prøve den boosting fibre og volume fibre!! Men hvorfor må du ha det i en spesifikk farge egentlig?? Hjelper de på fargen?

June Holm

28.04.2014 kl.00:35

Katharina: Ja, den er kjempebra! Hvis du har ettervekst er det perfekt med farge i, så glir den lett og naturlig inn i egen hårfarge :)

Christina i London!

28.04.2014 kl.12:18

Elsker Joico sin K-Pak serie! Den har reddet håret mitt :)

Skriv en ny kommentar

June Holm Hei! Jeg heter June Holm, er 23 år og utdannet tekstforfatter. Bor i Oslo, men er fra en liten bygd i Møre og Romsdal. På min blogg kan du lese om min hverdag, mote, skjønnhet, trening og kosthold. Kontakt: juneholm@hotmail.noSøk i bloggen

Bloggdesign

hits Norske bloggerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggereMatbloggtoppen