10 SPØRSMÅL OG SVAR

Livet har noen høydepunkter, og for en uke siden gikk en stor drøm i oppfyllelse. Har drømt om dette lenge, og snakket om det i flere år. Etter det faktisk skjedde, har jeg omtrent ikke klart å tenke på annet. Blir så glad og motivert av denne tanken! Skal dele det med dere her i løpet av uken. Kanskje allerede i morgen når kontrakten er signert. I mellomtiden tenkte jeg å dele 10 spørsmål og svar. Fant den på bloggen til Annette, og synes det er så morsomt å lese. Passer bra siden jeg ikke har vært like hyppig og flink med oppdateringene mine som jeg kan være. Vel, her er litt innsikt i livet mitt nå!

1. Det beste med denne uken:
Definitivt kontrakten som skal signeres i morgen, og hva det medfører. Tripper av glede og smiler nesten rundt! Ikke minst at det nærmer seg for hver dag som går. Herlighet så godt det er å glede seg til noe! Ellers at jeg er i en ordentlig bra flyt når det kommer til jobb om dagen. Nå liker jeg dagene mine skikkelig godt, og håper bare det fortsetter sånn her i lang tid 😁

2. Det verste med denne uken:
Jeg har virkelig ingenting å klage over, men har slitt med korsryggen noen uker og det begynner jeg å bli mer enn lei av. Heldigvis funnet en behandling som hjelper og jeg fungerer tross alt bra i hverdagen fordi. Men fint visst det blir helt bra nå!

3. Dette tenker jeg mye på:
Kjæresten min (haha, can’t stop it), jobb og det jeg snart skal dele med dere.

4. Dette har jeg på meg:
Det jeg har på bildene i dette innlegget. En dongerikjole jeg fikk av lillesøsteren min og strømpebukse. På føttene har jeg funnet frem noen varme tøfler, og de blir nok trofaste innendørs i tiden fremover.

5. Dette hører jeg på:
Anything ‘Bout June – Eva Weel Skram. En kompis sendte et klipp av denne og skrev at han savnet meg. Hadde ikke hørt sangen før, men synes den var så nydelig. Etter det har jeg spilt den av mye!

6. Dette ser jeg på:
13 reason why, men jeg skal ærlig innrømme at jeg har falt litt av de siste episodene.

7. Dette irriterer meg i dag:
At null tasten på MacBooken min har sluttet å fungere. Hver gang jeg skal skrive «0» må jeg kopiere fra et notat på dataen. Haha. Kjedelig å sende dataen på reparasjon, men er muligens eneste løsning?

8. Dette gjør jeg i dag:
Har vært hos psykolog, hatt et møte og ellers jobbet foran skjermen. Etter dette innlegget er publisert skal jeg dra på trening, og gleder meg veldig til det!

9. Dette spiser jeg i dag:
Til frokost spiste jeg yoghurt med müsli, til lunsj en speltlompe med pålegg og nå nylig varmet jeg opp risotto fra søndagens middag (alltid greit å lage litt ekstra, så man har til senere også).

10. Morgendagens planer:
Jeg har en innspilling til podcasten jeg lager, og et møte etter det. Når de gjøremålene er ferdig skal jeg trene, så blir det nok å lage middag og ta det rolig innendørs. Koselig nå som høsten har meldt sin ankomst! 🍁

Nå er det trening for tur her! Snakkes i morgen 💛

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg