24 ÅR

DSC_0362DSC_0371DSC_0378DSC_0380
DSC_0390DSC_0392DSC_0398DSC_0405DSC_0469

Det er ikke farlig å være bursdagsjente har jeg funnet ut! Så mange hyggelige gratulasjoner, overraskelser og fine ord ♥ Ikke bare det, men jeg fikk et hotellrom i bursdagsgave av Scandic. Så jeg har sjekket inn på Bloggers Inn rommet til Scandic Vulkan og her var det et søt skål til meg og et hyggelig kort. Det skal ikke mye til å glede denne jenta, så nå er jeg veldig fornøyd! Gleder meg til å sove i hotellseng i natt og ikke minst feire litt senere. Og hotellfrokost er jo alltid digg, så det ser jeg frem til i morgen tidlig.

Nå skal jeg gjøre meg klar for kvelden! Så langt null sminke og caps for å redde en dårlig hårdag, men det skal byttes mot krøller og keppestift nå. Hurra for meg selv! Og takk for alle fine gratulasjoner så langt – jeg setter veldig stor pris på hver og en av de!

FULL TIMEPLAN

DSC_9230DSC_9254
God kveld ♥ Hvordan går det med dere? Her suser dagene unna, og denne uken har full timeplan. Så akkurat at Glennhadde skrevet det samme på sin blogg. Som dere kanskje har fått med dere så flytter vi til helgen, så mye av uken vil gå til det. Gleder meg til å starte en ny uke og et nytt kapittel neste mandag! Da skal jeg nyte livet litt mer og kose meg i ny leilighet. I tillegg til det står det jobb og møter på planen, men jeg elsker virkelig at tiden ikke står stille og at det er mye som skjer fremover. Nå kom jeg nettopp hjem etter jobb, etterfulgt av møte med en fotograf. Spennende!

Jeg tenkte å høre med dere om hva dere synes om min nye blogg? Har dere noen ønsker? Vil selvsagt gjøre det jeg kan for at dere skal være fornøyd!

50 KJAPPE

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 28 år, og nærmer meg 29!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Nå har jeg akkurat våknet for dagen, men Adrian og Ane Marte henger i senga sammen med meg. Vi bare deler alt vi, haha. Men hvis jeg tar med fra det siste døgnet, så var jeg sammen med Erika, Thomas, Glenn, Daniel og Jeanette Helen i over to timer.

3. Hvor høy er du? Jeg er 166 cm, så lillesøsteren min som er seks år yngre, er faktisk høyere enn meg.

4. Hvilken film så du sist? Den filmen som stort sett alle har sett denne uken – Fifty Shades of Grey.

5. Hvem ringte du sist? Jeg hater å gå alene sene kvelder, så da bruker jeg alltid å ringe noen som en ekstra trygghet på veien. I går ble det Ane Marte!

6. Hvem ringte deg sist? En kollega.
collage57. Hva stod det på den siste smsen du fikk? “Hei! Skulle vi møtes i kveld?”

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Ringe! Synes det kan gå veldig tregt å tekste frem og tilbake i blant og den jenta her eier ikke tålmodighet når det gjelder dårlig kommuniksjon. Melding har jeg omtrent erstattet med Snapchat!

9. Hva er ditt favorittsted? Det er så mange steder jeg setter pris på! Må nok si at det ikke spiller noen rolle, så lenge jeg er med mennesker jeg har det bra med, men må jeg velge, så sier jeg på en fjelltur i Tomrefjord ♥

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det er uten tvil mørke kvelder og netter, når jeg går alene. Da har jeg seriøst angst og ser for meg de verste scenarioene i hodet. Langt fra gøy.

11. Når så du moren din sist? Alt for lenge siden nå! På nyttårsaften, så på tide jeg får meg en tur hjem snart.

12. Hvilken øyefarge har du? Blå.

collage613. Hva er din favorittsang?Fourfiveseconds – Rihanna, Kanye West and Paul McCartney og Love Me Like You Do – Ellie Goulding. Det er to sanger som går i repeat hos meg, og jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken av de jeg liker best.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er heldigvis gift, og det er jeg så takknemlig for! De har vært sammen i 29 år nå, helt utrolig!

15. Når våknet du i dag? Våknet av meg selv litt før ni. Helt uthvilt, men ligger å fortsatt å drar meg i senga da. Søndager ♥

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om ti år er jeg en av verdens mest kjente forfattere. Jeg har gitt ut to bøker, og den tredje kommer snart ut. Jeg har også fått være med på mange spennende prosjekter, forhåpentligvis giftet meg i min beste alder og har ett eller to barn. Høye ambisjoner, men jeg har alltid visst at jeg kommer til å få til noe veldig bra en dag.

17. Hva skremte deg om natten som barn? Løver og at jeg ikke klarte å komme meg fremover når noen prøvde å ta meg. Haha. Andre som har opplevd det? Var så lettet hver gang jeg våknet fra disse drømmene!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Et som Erika sendte meg i går, det var ikke YouTube da, men nesten! Du kan se det her.

collage719. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig snill, noe som også innebærer at jeg er svært omtenksom og forståelsesfull av meg. Jeg ønsker virkelig alle godt!

20. Hva er din verste egenskap? At jeg er litt for følsom av meg, noe som kan oppleves veldig vanskelig om noen ikke har det bra, noe tragisk skjer eller om noe annet går mot meg. Da føler jeg meg så på bunn og lurer på hvordan jeg skal klare å komme meg opp igjen.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Haha, har faktisk fem. To vanlige, en hotellpute og to pynteputer.

23. Hva er det rareste du har spist? Kanskje hvitløksmarinerte snegler? Spiste det på Island, og likte det overraskende nok.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en MacBook Pro, og lurer faktisk på å oppdatere den innen nærmeste fremtid, siden den begynner å bli noen år nå.
collage8
25. Foretrekker du sko, sokker eller barfot? For et rart spørsmål! Foretrekker å gå barfot på stranda, med sokker hjemme eller hos andre og sko når jeg er på trening, jobb og ute.

26. Hva hører du på akkurat nå? Maroon 5 – Sugar. Den sangen får meg alltid glad!

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Italiensk is med en kule sitron og en kule sjokolade. Den kombinasjonen er himmelsk!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Tror jeg må svare Crème brûlée, til tross for at jeg er svak for desserter generelt.

29. Den største premien du har vunnet? Jeg var veldig fornøyd da jeg ble fylkesmester innen islandshestridning. Vant begge klassene og ble kombinert vinner i tillegg.

30. Liker du kaffe? Nei, har aldri lært meg å like det, selv om jeg har prøvd. Jeg liker Iskaffe Zero, da!

collage9
31.Hva drikker du helst til frokost? Svaret over eller et glass melk.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det er faktisk pappaen til min kjære venninne Julia. Han var kontaktlæreren min, og tok veldig godt vare på elevene sine, i tillegg til at han var rettferdig.

33. Kan du spille poker? Jepp!

34.Hva har du spist i dag? Tre knekkebrød med kremost, men nå er jeg sulten igjen og vil ha noe veldig godt! Spørs om jeg må ta meg en tur ut på butikken snart, for kjøleskapet og skapet er helt skrapet.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Oprah! Jeg synes den dama er historisk, og hun har fått til så mye bra. Hun inspirerer meg hver dag og boken om henne ligger på nattbordet mitt.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4. Jeg laget middag med noen venner på fredag, og da stod P4 på radioen gjennom kvelden.
collage10

37. Vil du ha barn? Ja, jeg tenker to eller tre barn en gang i fremtiden, men det er det siste jeg stresser med nå. Først vil jeg være meg selv, satse på karriere og så må man jo finne den rette mannen.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, svensk og så tok jeg fransk på ungdomsskolen, men det husker jeg ikke alt for mye av nå.

39. Sover du på en spesiell side? Det spørs hvor senga står. Liker å ligge innerst. Har en rart tanke om at hvis noen bryter seg inn, så er jeg lengst unna om jeg ligger innerst. Jada, jeg er litt rar!

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, det gir meg virkelig følelsen av frihet.

41. Hva bruker du helst penger på? Uten tvil reiser og opplevelser.

42. Eier du dyrebare smykker? Nei, og har aldri hatt en trang til å eie dyre smykker.

collage11
43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Det må være Farmen, har alltid drømt om å få være med der selv. Haha. Har faktisk kommet videre til auditions to ganger også.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er det jo søndag, men neste helg har jeg bursdag, i tillegg til at jeg skal være med på en photoshoot og flytte. Det blir en travel, men også veldig gøy helg. Jeg gleder meg!

45. Kan du stå på slalåm? Ja, og det er så gøy! Skulle gjerne gjort det oftere.

46. Hvordan imponerer man deg? Gi meg riktig oppmerksomhet! Vis at du ser meg, vis at du bryr deg og så må du selvsagt skille deg litt ut, være morsom og koselig å bruke tid sammen med.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den standard iPhone-ringelyden, som alle andre også har. Haha.

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? 1. Etter jeg ble singel gikk jeg på ekstremt mange dater, og jeg fant ut at jeg var sykt kresen av meg. Nå er jeg drittlei dating, og vil bare være meg selv for en stund. Lar ikke en dødsbra mann gå fra meg om kjemien stemmer og han inviterer på date, men det skal mye til. 2. Jeg blir veldig lett selskapssyk av meg for tiden, så er med noen stort sett hele tiden. 3. Den gangen man kunne søke åpent i skattelistene, så var jeg den i kommunen min det var mest søkt på. Nå synes jeg det er veldig greit at det er lukket, for hvorfor skal man bry seg så mye om hva andre tjener?

collage12

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Lone har også kommet inn på rommet mitt nå, og hun sitter halvannen meter fra meg og har en t-skjorte med noe rødt på.

50.  Er du sosial? Ja, ja, ja!

TEDDY

IMG_9282IMG_9241IMG_9268IMG_9265
Bik Bok: Kåpe
Vila: Bluse
Gina Tricot: Jeans
DNA: Sko

IMG_9190IMG_9220IMG_9187IMG_9139IMG_9305IMG_9255Hei igjen ♥ Nå kom jeg akkurat inn døren hos Glenn, etter en treningsøkt sammen med han og Daniel. Disse guttene er så flinke! Tidligere i dag tok vi turen til Frognerparken for å ta litt bilder, så over ser dere dagens antrekk. Jeg elsker disse bildene, og synes det nye objektivet til Glenn gjorde en god jobb. Sjekk bloggen hans for hans antrekk. Han kan det, og det er ikke uten grunn han har blitt kåret til en av de 30 best kledde mennene i verden!

Nå skal jeg ned i Hegdehaugsveien å møte ei venninne, så der blir det wine and dine. Koselig lørdagskveld i vente med andre ord! Dere må nyte resten av helgen ♥

ÅRETS FØRSTE VÅRPLAGG

Jeg skjemte meg selv litt bort på Valentines, siden det ikke var en kjæreste som gjorde det i år, hihi! Fikk akkurat det jeg ønsket meg fra flere klesbutikker, så dere kan tro denne jenta gikk smilende og fornøyd med noen store handleposer under armene. Noe av det som ble med meg hjem var kåpen jeg har på bildene her. Årets første vårplagg er kjøpt inn med andre ord! Var litt kaldt å gå med den i dag, men klarte ikke la være. Denne blir nok mye brukt fra april av!

0023

00100012
I dag dro Adrian meg med på Illegal Burger – han er en av de jeg bor med, og går under navnet storebror. Illegal serverer nok Oslos beste burger. Fy så godt, og jeg har utrolig nok ikke spist der på to år! Jeg burde nok ha holdt sengen hele dagen, siden jeg har vært litt syk de siste dagene, men rastløs som jeg er, så var det litt vanskelig. Bare slappet av resten av dagen, så forhåpentligvis føler jeg meg litt bedre i morgen. Ikke noe særlig å være snufsete og nesten stemmeløs. Men sett bort fra det, er alt superbra og jeg klager ikke, for det er vel ca. 3 år siden sist jeg var syk! Håper søndagen har vært fin hos dere

HVORDAN FÅ BEDRE SELVTILLIT?

Postet dette blogginnlegget for noen år siden, og det ble så godt mottatt. Siden mange ønsker råd om selvtillit, og innlegget er viktig for meg også, så ønsker jeg å dele det igjen. For meg kan det gå opp og ned med selvtilliten, og jeg tenker det er mange som har det på samme måte. Synes det er så fint å finne frem dette innlegget i tilfellene der jeg ikke har det så bra med meg selv. Husker en leser sa at hun printet det ut og hengte det over nattbordet sitt, så hun leste det for seg selv hver kveld. Den kommentaren rørte meg. Hvis en person får det bedre etter å lese det, så har jeg oppnådd det jeg ønsker. Unner virkelig alle følelsen av å føle seg verdifull og ikke minst være vel med seg selv.

DSC_0774Bli komfortabel med deg selv
Et av de første skrittene man må ta er å finne seg selv. Når er du komfortabel? Du kjenner deg selv best, så begynne med å finne ut hva som gjør at du føler deg bra. Personlig stil kan være viktig for å være komfortabel med seg selv. Trives du best i et avslappet antrekk eller når du pynter deg? Hvis du har valgt antrekk ut fra hva andre vil tenke om deg, så vil det nok være ubehagelig å velge sin egen stil i begynnelsen, men ta utfordringen, det vil bli bedre for hver gang du prøver!

♥ Positive mennesker
Vær sammen med positive mennesker som støtter deg og ønsker deg alt bra! Det er viktig å føle seg vel med de man omgås, og man kan ikke tilpasse seg til en gruppe om man ikke kan være seg selv. Gode venner aksepterer deg som du er, liker deg og løfter deg opp, og hvis man tenker over det finner man lett ut hvem som er verdt å ta vare på og hvem man klarer seg uten.

♥ Gjør det beste ut av hver dag
Hvordan ønsker du at hverdagen og livet ditt skal være? Ta utgangspunkt i deg selv, og ingen andre. Du får det ikke bra om du ofte må gjøre noe som du ikke liker. En jobb for eksempel skal baseres på hva man liker, og det skal hverdagen også. Lev i nuet, det er nå du har muligheten. Gjør det du ønsker, så du ikke vil angre i ettertid. Hvis du sliter med fortiden kan du se på den som en erfaring og ikke som noe dårlig. Fortid er fortid.

DSC_0786
♥ Media er lureri
Det kan være greit å ha en holdning som sier at media er lureri. Mange sammenligner seg med Instagrambilder og forsidepiker med slank kropp, perfekt hud og symmetriske ansikter. Det er lov å synes at andre er vakker, men det kommer ikke mye positivt ut av å sammenligne seg selv med andre hele tiden. Folk flest liker mennesker som ser naturlige ut og ikke er “perfekte” hele tiden. Skru av tv, kast bladene og kryss ut internettsidene hvis du blir påvirket av det, og etter en periode vil du garantert føle deg bedre!

Kropp og utstråling
Har du en dårlig holdning, gjenspeiler det ofte hvordan du føler deg. Gjemmer du deg bak hevet skuldre og et blikk som bare ser i bakken? Løft deg med å være rett i ryggen, smilende og få øyekontakt med andre. Da vil de rundt deg få et bedre inntrykk og du føler deg bedre. Tenk at du er målbevisst og bestemt, da får du mer respekt til deg selv og andre blir positivt overrasket.

Ta vare på deg selv
Kosthold og rutiner forteller mye om en person. Er man opptatt av trening og kosthold vil man automatisk få det bedre med seg selv. Det gir overskudd, energi og motivasjon. Trening minst to ganger i uken vil hjelpe på mye, og det er ikke alt for mye som skal til med kostholdet heller. Dette gir deg også bedre samvittighet.

Med å ta vare på seg selv, handler det også om å kunne ta seg råd til å sette av tid til for eksempel en spakveld hjemme eller en massasjetime. I blant kan man også friske opp i klesskapet og toalettvesken, med noe som man vet å sette pris på.

DSC_0787
Vær snill med deg selv
Når du ser deg i speilet om morgenen tenk “så godt jeg ser ut idag”, dette er en fin måte å starte dagen på, samtidig som det er til hjelp. Personlig skrev jeg post-it lapper og hengte rundt på rommet mitt og i huset, dette gjorde at det gikk mer og mer opp for meg at det som står på lappen og det jeg tenkte stemmer. Litt rart i begynnelsen, men du venner deg til det! Til mer positivt du tenker om deg selv, til bedre føler du deg.

Ikke bry deg om kritikk
Alle har en mening om noe, uansett hvordan man prøver å fremstille det. Man kan ikke bli likt av alle, så derfor skal man heller ikke ta det personlig om man får høre en negativ kommentar. Hev deg over det negative og gi litt faen, dette gjør at det ikke er du som føler deg dum. Som regel er det de som sladrer mye og snakker dritt om andre som er mest usikker på seg selv.

Du er deg selv
Gå den veien du vil, og ikke følg strømmen om du ikke ønsker det
. Dette vil bare gå mot deg. Vær deg selv, hvis du ikke vet hvem du er, må du skape den du ønsker å være. Livet blir mye enklere om man har sine egne intensjoner og ikke tviler.

Sist men ikke minst: Hvordan vil du bli husket?
– Som en stille person som ikke trives med seg selv, eller som en sprudlene, utadvendt, inspirerende gledesspreder som følger seg selv?

Om du har noen erfaringer eller tips å dele selv må du gjerne komme med det i en kommentar. Del gjerne innlegget videre – selvtillitt er det viktigste vi kan gi oss selv og andre

KONTRAKTEN ER SIGNERT

Jeg og Glenn har snakket om å flytte sammen lenge nå, og for en liten måned siden sendte jeg en drøss av linker til han med fine leiligheter. Jeg fikk en link tilbake der det stod “denne likte jeg!”. Et par dager senere er vi på visning, og vi ble så positivt overrasket over hvor bra det var der. Leiligheten så både bedre og større ut i virkeligheten enn på bildene, og både jeg og Glenn forelsket oss helt. Et par dager senere får vi vite at det var vi som ga best inntrykk og i dag kunne vi endelig signere kontrakten. Hurra! Ikke verst å få akkurat den leiligheten man ønsker på første visning, så nå er vi veldig fornøyde!

Vi har allerede bestemt hvilken stil vi ønsker, hvilket bilde vi skal ha av oss på veggen og litt til. Haha, snakk om å glede seg og være engasjerte! Her er en liten smakebit:

collage1Er et bra utgangspunkt for bloggkåk dette? Jaddaaa!

Det er en toppetasjeleilighet med stor takterasse i Ringnes Park. Jeg har jo bodd her før, og trivdes så godt! Denne gangen er leiligheten mye større, vi har to verandaer på hver side av leiligheten og vi har en ny bygård. Noen har trodd vi skal dele soverom, men det skal vi altså ikke! Vi har begge store og fine soverom (jeg med et lite walk in closet til og med), og rommene ligger også på hver side av leiligheten, så tror ikke det blir noe stress med at vi går oppå hverandre. Jeg og Glenn kan ikke bli noe annet enn tidenes samboerpar og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg ♥

CLASSY

Får så mange kompliment med håret i en donut, og siden det er litt gøy med forandringer, må jeg gå for oppsatt hår i blant. Skal sies at jeg føler meg ti ganger mer seriøs og classy av meg, men greit å vise den siden av meg selv også. Glennkom å møtte meg når jeg var ferdig med åtte timer jobb, så dro vi på en shoppingrunde på Paleet. Har ikke vært der etter at de har pusset opp, men det var virkelig blitt fint. Litt tomt og stille, men håper det ikke er slik hver dag. Vi begge fant mye fint på Svean, så når jeg føler at jeg skal skjemme meg selv litt bort skal jeg kjøpe den Acne jakken jeg har på bildene her. De hadde bare størrelse 38 igjen, men om jeg finner den i en eller to størrelser mindre, så er jeg nok solgt. Aaah, så fin!

DSC_0050

DSC_0041-2DSC_0062

DSC_0075

Nå er det bare tre uker igjen! Tipper det ikke er siste gang jeg har nedtelling her, for jeg gleder meg så ekstremt mye til jeg og Glenn blir samboere. Som Glenn sa i går, “jeg tenker ikke på annet enn at vi snart flytter og er samboere”. Wiii, det blir så bra!