STUTTERHEIM RAINCOAT

God kveld! Reaksjonen min når jeg våknet i dag var «Hva?! Det snør ikke?». Joda, det gjorde det. Ikke bare litt, men ganske mye. Jeg som var sikker på at våren hadde kommet for fullt etter den fine dagen vi hadde i går. Men nei. Regnjakken jeg fikk av mamma og pappa til jul reddet hvert fall dagen. Har siklet på en Stockholm Black fra Stutterheim i noen år nå, og ble ganske så glad da den var fint innpakket til meg.

Møtte søteste gledessprederen på Tjuvolmen tidligere i dag, nemlig Ane! Den jenta blir man bare glad i med en gang man møter henne. Bloggen hennes er så enormt fin, og jeg anbefaler dere å lese dette innlegget av henne. «Dette er meg.. Naken, upyntet og ærlig.» Ane er flink med ord, har et hjerte av gull og en ærlighet som er helt unik.

DSC_0033
DSC_0058

Kjenner jeg skal finne sengen akkurat nå, så dere må sove godt når den tid kommer og ikke minst ha en fin uke når dere våkner i morgen. Vi snakkes ♥

LOONEY TUNES

Woho! Blir jo bare i supergodt humør av det været her. Jeg er hvert fall helt i hundre og har det ganske så bra med frihelg og vår i lufta. Tok på meg en crazy treningstights og ble med en venninne på en lang gåtur i det deilige været tidligere i dag. Herlig lørdag så langt!

DSC_0013

DSC_1011coll

DSC_0065

DSC_0105DSC_0099

SØNDAG PÅ MATHALLEN

 

IMG_6535IMG_6536
Mathallen er faktisk et sted jeg har blitt veldig glad i etter å ha jobbet der i over et halvår! Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg var med fra begynnelsen av og synes det var en perfekt jobb å gå til rett etter skolen. Mange fine minner fra dette stedet, og derfor er det så koselig å dra tilbake.

Forrige helg tok jeg turen sammen med Glenn og Julia!Vi tok middagen på Vulkan Fisk og koste oss noen timer i de koselige omgivelsene. Jeg kjenner jeg snart må tilbake til ostebutikken jeg jobbet før, for jeg skal diske opp ost, kjeks og vin om ikke lenge her. Om man vil gjøre noe spesielt ut av en dag eller kveld, smake noe utenom det vanlige eller bare kose seg litt ekstra – så er Mathallen uten tvil stedet å dra.

IMG_6577IMG_6597IMG_6641IMG_6548IMG_6630

Nå skal vi bytte ut MacBookene våre med treningstøy, og det synes jeg er veldig bra idé! Helt fantastisk å ha Elixia Ringnes Park som nærmeste nabo igjen, for det treningssenteret er fantastisk. Har alltid mye treningsglede der!

NY HÅRFARGE

DSC_0285God lørdag, fine Jeg får noen innfall i blant, og etter jobb i går var jeg bestemt på at jeg måtte farge håret mitt mørkere. Har ikke farget håret på egenhånd siden jeg var seksten, og da var frisøren min klar i sin tale når hun sa “dette får du aldri gjøre igjen!” Ofte går disse innfallene rett vest (som da jeg vokset meg på egenhånd og gikk med store brannskader en hel uke), men i går gikk det utrolig nok bra! Fargen ble akkurat slik jeg ønsket, og jeg ble så fornøyd.

Nå har jeg bare lufttørket håret og ikke stylet det. Har heller ikke brukt extensions på over en måned, og det er mulig jeg kaster de for godt. Håret mitt er tykt i utgangspunktet og begynner å bli såpass langt nå at det ikke synes noen forskjell. Jeg blandet forresten en farge som var hakket lysere en sort, med en moccabrun farge.

DSC_0296DSC_0298
Glennsa jeg fikk en ekstra glød, så får velge og stole på han og beholde denne fargen en stund! Gøy med litt forandringer, selv om de ikke er for store. God helg!

EVENTYRET OM ASKEPOTT

Det var en gang en rik mann. Han hadde en eneste datter, som var like snill som hun var vakker. Plutselig døde moren hennes, og etter en tid giftet faren seg igjen. Den nye kona hadde to døtre fra før, og disse to var både slemme og stygge mot den nye stesøsteren…

Slik starter det eventyret om Askepott. En vakker historie, som ender med kjærlighet, kjærlighet og enda mer kjærlighet.  I går var jeg på førpremieren av Cinderella, og jeg har gledet meg til denne filmen i flere måneder nå! Det er noe med Disney-filmer som tar frem barnet i meg, og denne filmen er uten tvil den fineste Disney-filmen jeg har sett. Filmen var akkurat som jeg hadde håpet, og om mulig enda bedre enn jeg hadde sett for meg. Etter kinovisningen dro vi videre til Grand Hotel og Mikado suiten. Et nytt eventyr startet der, med flere drømmekjoler og lekre smykker fra Cecilie Melli, søte fristelser fra Villa Perlesukker, påsetting av Ardell-vipper, minimanikyr og lakkering av Cinderella Collection til Morgan Taylor. Tone Lise Akademiet stilte også opp med flotte goodiebags til prinsesser fra United Bloggers.  Her er en smakebit fra eventyret jeg opplevde i går:

DSC_0266DSC_0269
Det finnes ei dame som jeg virkelig ser på som beundringsverdig – kjære Anne Brith og Villa Perlesukker. Jobben du gjør er helt unik, og de fristende søtsakene dine har gått rett til hjertet mitt! Besøk bloggen hennes her.

DSC_0397DSC_0288DSC_0283
DSC_0308DSC_0311En sjelden gang opplever man at noe er så vakkert, at bare ved å kaste et blikk på det, så klarer man aldri å få det ut av minnet. Cecilie Mellihar designet kjoler som er akkurat slik. De lekre kjolene hennes har festet seg godt fast i hjernebarken min, og de kommer aldri til å forsvinne derfra. Drømmekjoler kalles det. Det er mange år siden jeg ble kjent med designet til Cecilie Melli, og i går forelsket jeg meg enda mer i det hun har skapt.

DSC_0301DSC_0303Morgan Taylor har gitt ut en Cinderella Collection. Her er det lekre neglelakker inspirert av den eventyrlige filmen. Fargene kjenner du igjen fra filmen og jeg kan love at våren blir litt mer magisk med disse lekre fargene på neglene. Min kjære kollega Trine og Norges mester innen akryl, gjorde minimanikyr og lakkerte neglene til jentene på eventet. Morgan Taylor finner du i nettbutikken tlbeautystore.noog til salgs i butikken på Tone Lise Akademiet. Her finner man også landets største utvalg innen Ardell-vipper.

DSC_0381DSC_0403DSC_0410

– Magiske Cinderella-negler –

DSC_0359– Cecilie Melli blir vippefin –

DSC_0392

Dette var rett og slett en magisk kveld! Tror jeg snakker for alle når jeg sier at vi følte oss som prinsesser for en kveld. Takk til alle som gjorde kvelden så fin

KONTORROTTE

DSC_0372

DSC_0425
DSC_0400Overskriften forteller hvordan jeg føler meg i dag! Det har overraskende nok ikke vært et tiltak eller en kjedelig stund. Jeg har kost meg masse og fått unna en hel del. Ikke hver dag jeg trives i eget selskap, har skuldrene senket og tar ting i eget tempo, men det var utrolig deilig nå! Det gjør godt i blant, spesielt når det blir fullt kjør resten av uken. Gleder meg spesielt til i morgen, for da er det førpremieren av Cinderella! Jeg er som et lite barn når det kommer til Disney-filmer og drømmer meg helt bort i de fine eventyrene.

Nå kjenner jeg sengen kaller, så dere får sove godt – så snakkes vi i morgen ♥

DET VAR SPOT ON

IMG_6991IMG_6953IMG_6961

cl2IMG_6889clIMG_7119IMG_7089
WOW! Det er helt utrolig å se at så mange var innom bloggen min i går. Over 19 000 besøkende er leserrekord for meg. Setter stor pris på at bloggen min kan nå så mange, og veldig fornøyd med å ha fått til å skrive et spot on innlegg. Gøy med mange nye følgere på Facebook-sidenmin og ikke minst koselige tilbakemeldinger fra dere. Jeg setter stor pris på det og håper jeg kan fortsette bloggingen som det her!

Over ser dere gårsdagens antrekk! Uten tvil vår i lufta når dere ser meg med solbriller på, og jeg håper virkelig været holder seg slik, for jeg blir nesten et nytt menneske av det. Nyt været og uken!

PARMASALAT

DSC_0268
Parmaskinke   –   Mozzarella   –   Oliven   –   Tomat
Fenikken   –   Reddik   –   Squash   –   Salat   –   Krydderurte

DSC_0300DSC_0264
Hei dere! Var så heldig å ha en middagsdate med Donna og Stine etter jobb i dag, og vi endte opp på Villa Paradiso. Hadde det vært for en uke siden, hadde valget falt på pizza, men i går var det en sunn start og jeg måtte vike unna byens beste pizza. Fant ikke noe fristende på menyen som ikke inneholdt alt for mange karbs, så da tryglet jeg etter en salat med parmaskinke. Etter litt om og men fikk jeg viljen min, og det var ikke feil! Denne oppskriften skal jeg uten tvil teste ut hjemme på kjøkkenbenken også.

Nå skal jeg bytte ut jobbantrekket med treningsklær. Har en treningsdate, og jeg gleder meg til å få ut litt energi! Noen av dere som har fått trent i dag? Og del gjerne en sunn og god oppskrift om du har det ♥

MY VERY BEST

DSC_0713

Det eneste som er dumt med helg, er at den tar alt for raskt slutt! Denne helgen skulle jeg gjerne hatt en stopp knapp på, for det har vært så fint å ha besøk av Julia. I dag drar hun tilbake til Bergen, og det er litt vemodig å tenke på at det er en stund til vi sees igjen. Skulle gjerne hatt henne her enda lengre, for vi har kost oss så mye. Det er aldri et kjedelig øyeblikk når trekløveren henger sammen, og jeg kan uten tvil si at dette har vært den beste helgen på lenge. Så takk til mine to beste, Juliaog Glennfor en helt fantastisk helg – jeg er veldig heldig som har så gode venner!

DSC_0724
DSC_0734

Ekte glede ♥

DSC_0737DSC_0736
Selv om jeg kanskje ikke ga uttrykk for det over her, så er jeg glad i mandager også – fordi det alltid er en ny start! Og vet dere hva? Jeg har bestemt meg for at den uken her skal bli superbra, og det jeg bestemmer meg for bruker alltid å stemme. Et stort smil for en positiv innstilling og en bra uke.

KINODATE

DSC_0874DSC_0873
Nå kom jeg akkurat tilbake fra en styrkeøkt på Elixia, men i går på dette tidspunktet satt jeg med en milkshake i ene hånden og popcorn i andre, mens Staying Alive snurret på kinolerretet. En liten kontrast fra helg og mandag, selv om jeg sa til meg selv at det var den siste utskeielsen før sommerkroppen 2015. Så spørs det hvor flink jeg klarer å være fremover!

Synes hvert fall det var en god idé med kino, og heller ikke dårlig med en norsk komedie som faktisk slo an! Jeg lo flere ganger, og synes handlingen var så reell. Absolutt noe de fleste kan kjenne seg igjen i og skuespillerne var topp! Gikk forresten forbi Linn Skåber tidligere i dag, og ble litt starstruck.

DSC_0880DSC_0862DSC_0876DSC_0893-2
I godt selskap med Glenn og Julia!