ALL BLACK

DSC_0502

Hei! Så var det plutselig noen dager siden sist. Jeg har hatt et behov for å logge helt av, og det har gjort så godt. Gladjenta i meg har begynt å blomstre frem igjen, for de siste dagene har jeg nesten vært bekymret for meg selv. Heldigvis ordner alt seg med tiden. Husk det om dere har en nedetid selv – alt blir bedre igjen!

I dag har Glenn fått vist seg frem i dress foran et fullstappet publikum på kundekveld hos Steen & Strøm. Om han rulet på catwalken sammen med andre kollegaer fra United Bloggers, da! Møtte flere venninner der også, så vi tok dagens middag der og fikk en koselig ettermiddag sammen. Jeg kjørte all black!

DSC_0531DSC_0458DSC_0501DSC_0473

DSC_0552

GLADJENTE I LONDON

DSC_0233DSC_0239

Haha, jeg blir bare glad av disse bildene! London var så fint, og jeg håper det ikke blir alt for lenge til neste reise. Nå har jeg nesten en liten hangover av det hele. Lite søvn og fullt opplegg fra morgen til kveld. Gøy var det hvert fall! Kom sent hjem i natt, noe som resulterte i at jeg har tatt meg noen timer på puta med god samvittighet. Snart kommer Erika og Thomas på besøk, og vi skal diske opp middag sammen og ta igjen litt tapt tid. Canelo har vært på ferie hos de mens jeg har vært borte, og i følge alle snappene jeg har fått så kunne han ikke hatt det bedre! Gleder meg til å se igjen disse tre hvert fall ♥

Forresten utrolig moro at så mange av dere begynte å følge meg på Snapchat og fikk med dere litt av Londonturen min! Har noen flere bilder fra turen som skal deles her på bloggen også. Nå må jeg nesten starte på prosjekt utpakking her, så det ser nogenlunde ut til besøket kommer! Vi snakkes 🙂

AVENGERS: AGE OF ULTRON – PRESSEKONFERANSE I LONDON

Hvor skal jeg begynne?! Var ganske sykt å få være en del av Age of Ultron pressekonferansen i går. En sal full av presse fra Europa, og størst av alt var selvsagt å ha så flotte skuespillere rett foran seg. Hjelp sier jeg bare! Hadde rimelig høy puls da den ene etter den andre kom inn i ballroomet, og fikk ikke mindre puls da Aron Taylor-Johnson har øyekontakt med meg i minst fem sekunder før han gir meg et smil og blinker med ene øyet. Dette var ikke bare en drømmetenkning av meg, for det var ganske åpenlyst, i tillegg til at han sendte flere blikk gjennom hele konferansen. Litt rart jeg holdt meg på beina egentlig! Jeg stod helt fremme og fikk tatt noen filmer og masse bilder, så her er et bildedryss:

DSC_0002DSC_0008DSC_0014collDSC_0031DSC_0034…Og her kommer de inn! Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Mark Ruffalo, Chris Hewitt, Jeremy Renner, Paul Bettanu og Aron Taylor-Johnson.

DSC_0039

DSC_0090DSC_0063DSC_0060DSC_0083DSC_0076DSC_0027DSC_0059DSC_0095En pose fra Mark Ruffalo og Chris Evans!

For min del gjorde det estra spesielt å få være med på dette i forkant av filmpremieren! Jeg likte alt fra begynnelse til slutt i filmen, og blir svært overrasket om det ikke blir strålende kritikk og terningkast seks. Jeg kan love at jeg har blitt stor fan av superhelter etter det her. Var det selvsagt fra før også, men nå enda mer. Bare å glede seg til filmen alle sammen! Jeg har sett den to ganger allerede nå, og kommer garantert til å se den igjen.

DETTE ER SYKT

Nå kan jeg endelig dele nyheten med dere! Jeg og Glenn sitter på flyet til London, og det er ikke en hvilken som helst opplevelse som venter oss der. Vi skal nemlig på verdenspremieren av Avengers: Age of Ultron, delta på galla, rød løper og pressekonferanse. Det med selveste skuespillerne i filmen! Her snakker vi skuespillere som Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johanson, Robert Downey Jr. Altså, det blir jo bare helt konge! Jeg elsker superhelter, så dette kommer til å bli helt sykt og uten tvil en opplevelse for livet. Føler meg utrolig heldig som får være med på dette, og jeg tror faktisk ikke det har gått helt opp for meg enda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Partners in crime ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes fra London! Vi har opplegg store deler av dagen, men skal sørge for å gi lyd fra meg så snart jeg kan. Husk å følg meg på Instagram: juneholmcom og Snapchat: juneholm, så får dere mye moro der også!

IKKE HELT PÅ TOPP

Hei ♥ Akkurat nå ligger vi så lang vi er på sofaen, med levende lys i leiligheten og Canelo tullet inn i et pledd mellom oss. Burde uten tvil avslutte hver dag slik!

Siden lørdag har ikke alt vært helt på topp. Klarer ikke å sette fingeren på hva det er, men tror det er flere ting som har samlet seg opp. Nå er planen å ta det litt roligere fremover og finne ut av ting. Godt er det hvert fall med gode venner på slike dager, for jeg har fått så mange støttende meldinger og telefoner. Jeg er heldig! Noen venninner ville muntre meg litt opp, så dro for å møte de i ettermiddag. Fikk uten tvil tankene over på mer positive ting enn det som har vært i hodet mitt de siste dagene! Jeg har sikkert ingen grunn til å se mørkt på ting, men innimellom kommer det. Min beste løsning for å komme seg videre er å være åpen, ærlig og ikke minst få det ut i stedet for å holde alt inne.

DSC_0048
DSC_0105
DSC_0010

DSC_0042DSC_0046– Inneholder annonselenker –

New Balance: Sko
NLY Trend: Kjole
Vila: Jakke
NLY Accessories: Holdebånd

DSC_0118DSC_0127DSC_0141

ART BY JENNY VARGERVIK

Sakte men sikkert begynner ting å ta form i vår nye leilighet! Soverommet mitt har i dag blitt enda mer personlig og inspirerende, med vakre prints fra Jenny Vargervik. Jeg ble så glad for å få de opp på veggen, for de passet perfekt til stilen jeg ønsker å ha på rommet mitt, i tillegg til at jeg føler de er veldig meg. Plutselig fikk jeg en helt ny vegg!

DSC_0292
DSC_0302DSC_0298DSC_0296

Printsene var fint innpakket i rosa silkepapir, med en søt beskjed på og en fjær. Fjæren satt jeg i en vase og dekorerte nattbordet med. Tusen takk til Jenny Vargervik som har satt et fint preg på det nye soverommet mitt! Hun åpner snart en nettbutikk med alle printsene sine, så den skal jeg tipse dere om så snart den er ferdig.
DSC_0307DSC_0280
Ellers skal jeg få inn en hvit sengegavl på rommet, et stort speil på veggen og en kommode som bare venter på å bli hentet. Skal ikke så mye mer til før det er helt ferdig, og jeg har faktisk ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til alt er på plass her. Alle som har vært innom har likt leiligheten så godt, og sier at det kommer til å bli helt fantastisk her – og det tror selvsagt jeg og Glenn også!

FUJI GREEN TEA

DSC_0148

Det var så hyggelig å dra på The Body Shop sin launch av Fuji Green Tea i går kveld. En forfriskende og ren produktserie som er kommet i butikkene nå. Jeg er spesielt glad i The Body Shop på grunn av de deilige duftene, og denne serien var også en positiv overraskelse. Et annet stort pluss er at de alltid sørger for å fornye seg, følger trender og gir deg akkurat det du ønsker til rett tid. Denne våren er det mye pasteller i motebildet, så det er ikke uten grunn designet er inspirert av dette. Det har også vært mye fokus på renselse og renhet, og hele Fuji Green Tea-serien gjenspeiler nettopp dette. Man føler seg litt ren bare av å lukte på disse produktene, siden de er så forfriskende og gode!

DSC_0001

DSC_0004DSC_0083DSC_0012DSC_0030DSC_0028

Tapasen som ble servert var perfekt kveldskos som kunne spises med god samvittighet. Vi fikk også nyte Kusmi Tea. Dette har vært min favoritt innen te siden jeg var i Paris og besøkte butikken deres  i fjor. Nå har denne kjeden heldigvis kommet til Norge også! Hurra, slipper jeg å dra til Paris hver gang jeg går tom!

DSC_0047DSC_0024DSC_0063

DSC_0053

REAL FOOD

DSC_0005

Formen min er allerede mye bedre siden i går! Hurra! Har aldri fått i meg så mye vitaminer i løpet av et døgn før, og tenker å fortsette slik til jeg er frisk som en fisk. Dag to med sunt kosthold er godt i gang, og i stedet for å gjøre den typiske tabben med lavt blodsukker – kaste seg over nærmeste sukkerbombe og bli sulten igjen like fort – så plukket jeg opp en sashimisalat fra RealMat på vei hjem fra jobb. Denne salaten har jeg spist flere ganger nå, og det blir ikke siste for du verden så fersk og smakfull laksen er.

Salat med sashimi laks:
– Laks – Mango – Rettich – Gulrot –
– Crispisalat – Ingefær – Ponzusaus –

DSC_0008

DSC_0021

Jeg synes selvsagt at alle som er skeptisk til sushi og sashimi går glipp av noe! Noe av det beste jeg vet om, men fremover er vanlig sushi byttet mot sashimi. Jeg har også gått til innkjøp av shaker som skal være måltidserstattere, jeg tenker disse vil være perfekt når jeg ellers har kastet i meg det første og «beste» på veien ut døra.

Nå skal jeg gjøre meg klar til et event. Har hatt fullt opp i lengre tid nå, så har ikke prioritert eventer. Nå gleder jeg meg til å delta og ikke minst se igjen kjente, fine fjes. Oppdaterer dere etter det ♥

GLAD PÅSK!

DSC_0123DSC_0126DSC_0120
Det er uten tvil en glad påsk! Føler meg bortskjemt hver gang jeg er hjemme – så mye god mat, kos og fullstendig ro. Akkurat det jeg trengte nå. Solen har kommet frem også, så kunne ikke bedt om et bedre påskevær. Planen i dag er ut på tur i de fine omgivelsene her, lage brownies med mamma og søsteren min, så skal vennegjengen ha spillkveld senere. Håper alle har en strålende påske! Nyt den til det fulle ♥