SUNDAY STROLLIN’

En fin dag med fine folk! Vi synes alle det er trist at Findings er over, men vi har uten tvil gjort det beste ut av dagen og mimret tilbake. Vi tok først turen for å spise byens beste burger, og dere kan tro det smakte godt. Følte for å nyte det deilige været og solen litt ekstra, så da ble det hygge på Aker Brygge. Skikkelig kosesøndag med andre ord

Forresten! Festivalen ga virkelig mersmak, og jeg kunne tenke meg å få med meg flere festivaler i sommer.  Hva bør jeg få med meg av de virkelig store festivalene? Rop ut!

DSC_3967

DSC_3963DSC_3976
DSC_3911DSC_3926

TIDENES HELG

HERLIGHET! For en fantastisk helg det har vært! Findings Festivals tok helt av, og jeg har kost meg ihjel. Mye bra folk, fantastisk musikk og god stemning fra ende til annen. Nå er det nedtur at det hele er over, for hadde det vært opp til meg hadde festen vart noen dager til.

Jeg og Julia har hatt skikkelig hangover frokost og mimret tilbake til både fredag- og lørdagskveld! Det første som kom ut av munnen hennes når hun våknet var «neeei, Findings kan ikke være over». Jeg er helt enig! Vi har sett på Snapstoriene våre sikkert hundre ganger for å gjenoppleve litt av det igjen.

DSC_3906
DSC_3934
DSC_3959DSC_3975
DSC_4027
DSC_4054Var du på Findings? Håper du synes det var like bra som meg, og at formen er bra i dag! Klem

THE GIRL NEXT DOOR

Haha, jeg må bare le! Var på vei fra trikken og inn til leiligheten, så snur to gutter seg og roper «The Girl Next Door». Det er jo et uttrykk jeg har hørt flere ganger, men måtte ta meg selv i å google det når jeg kom hjem. Får ta det som dagens kompliment!

n39

Converse: Sko
Vila: Skjørt og t-skjorte

n36n31n33n34n35n37n38

Dere kan ikke tro hvor støl jeg er etter treningsøkten i går kveld. Hjelpes, nå er det ekstremt faktisk, haha. Nå har jeg jobbet fra sofaen en stund, og det er ikke noe særlig hver gang jeg må bevege meg opp av den. Spesielt rumpa ble rimelig kjørt i går! Men jeg gleder meg likevel til morgendagensøkt og BootCamp igjen. Og vet dere hva? I morgen flytter Julia inn hos meg og Glenn til ubestemt tidspunkt. For meg kan hun være hele sommeren om hun vil Vi skal blant annet på Findings Festival i helgen, og to lange hender opp i været om noen spør om jeg ser frem til det.

Kjenner det ikke er lenge til jeg skal ta kvelden nå, men før det skal jeg sørge for å få meg en lang rusletur med Canelo og en rolig joggetur. Kjenner sistenevnte skal gjøre seg for å få bort litt stølhet nå.

CRAVING

For noen uker siden var jeg på en middagsdate på SüdØst, og jeg utfordret meg selv til å prøve indrefilet maki. Dette er maki sushi, bare med rå biff i stedet for fisk. Har tenkt på den flere ganger i ettertid, og i dag måtte jeg bare tilbake for å spise den igjen. Sjeldent jeg craver, men dette har vært min største craving den siste tiden.

I dag var en kjekk fyr byttet ut med ei god venninne. Jeg og Stina har koset oss i hele dag. Ikke feil, og avslutningen på dagen med god mat var upåklagelig! Nå er det godt å være tilbake i leiligheten sammen med Glenn igjen

IMG_9311

collageIMG_9314

VÅRLIG

Hei og hopp! Jeg har omsider våknet til live, etter å ha sovet ufattelig mye. Lurer nesten på om noe er galt, men jeg tror bare kroppen trengte å hvile. Har sovet 20 av de siste 28 timene, så nå føler jeg meg rimelig uthvilt. Litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært så produktiv av meg, men helsa først, er det ikke det man sier?

Nå har jeg besøk av Stina, og vi har akkurat vært ute å knipset noen bilder. Her er dagens antrekk! Elsker denne cardiganen, så vårlig

DSC_3803

DSC_3903

DSC_3933
DSC_3894

Hvordan står det til med dere? Vet jeg ikke har vært så flink med bloggingen den siste tiden, men jeg har rett og slett følt meg utbrent. Det er nok følgene av stort søvnbehov også. Gjorde godt med langhelg med andre ord, og jeg tror det her var akkurat det som skulle til. Føler meg hvert fall mye bedre allerede!

BEHIND THE SCENES: PHOTOSHOOT

Hei og god mandag! I går gikk store deler av dagen til photoshoot sammen med en fantastisk gjeng bloggere. Vi har noe spennende på gang i samarbeid med Tone Lise Akademiet, og jeg gleder meg til å dele hva dette handler om. Her kommer en drøss behind the scenes bilder, så kommer det mye mer om dette når tiden er inne. Jeg har litt sommerfugler i magen allerede!

DSC_3249
DSC_3253
DSC_3262

Jeg ble så fornøyd med looken min, og det skal Anette Nilsen ha en stor takk for! Makeupen min var så fin, og jeg fikk flere gode råd underveis av henne. Hun går makeup-linjen på Tone Lise Akademiet, og gjorde en helt fantastisk jobb sammen med to medelever.

wa2wobackstage20
wa2wobackstage23
wa2wobackstage16
wa2wobackstage3
wa2wobackstage4

Etter noen timer på Akademiet tok vi turen til location. Vi hadde været på vår side og det jeg fikk se på kameraskjermen virker så lovende! Linnea Syversen gjorde er fotografen for prosjektet, og jeg kan nesten ikke vente til å få se mer av bildene hun har knipset!

DSC_3355
DSC_3357
DSC_3370

Andreas fra Wa2Wo stod for disse flotte behind the scenes bildene. En stor fotocred til han!

wa2wobackstage11
wa2wpbackstage12

Hele gjengen samlet ♥

BESTE HELGEN PÅ LENGE

Hei solstråler! Jeg har ikke hatt det så bra på lenge, noe som også har resultert i en helt fantastisk helg. Har storkoset meg med mine kjære Julia og Glenn♥ Vi tre har det så morsomt og bra sammen at jeg ikke finner ord. Heldig som har disse som bestiser! Nå dro jeg ut sammen med Julia for avskjed, og det var faktisk vemodig. En klump i magen, og et håp om at det ikke blir lenge til neste gang. Satser på vi sees før vi vet ordet av det!

DSC_3312

DSC_3314DSC_3323

Føler disse bildene beskriver at livet smiler om dagen! Har vært fullt program hele helgen med opplegg fra morgen til kveld. To morsomme kvelder på byen, kvalitetstid med gode venner og photoshoot i dag. Mer om det senere ♥

FREDAG MED UNITED BLOGGERS

Hei dere  ♥ Her kommer et livstegn fra meg! Er som regel veldig åpen på bloggen, men denne gangen føler jeg ikke for å gå i detalj eller forklare. Håper det er forståelig. Nå velger jeg å fokusere på det som ligger foran meg, og det er veldig mye fint! I helgen har vi storfint Oslobesøk. Verdens beste Julia er på besøk hos jeg og Glenn. I går startet vi helgen med UB Fredagspils og en tur ut på byen. Gøy, gøy, gøy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittene mine ♥

Må bare si tusen takk til Tomas som la igjen en fantastisk kommentar på bloggen min denne uken! Den rørte meg, og jeg er så takknemlig for å ha slike blogglesere.

komment

IMG_8386

IMG_8384

IMG_8367

Jeg og Sandra, min nye og herlige agent!

IMG_8373
IMG_8400

Alltid gøy å samles på United Bloggers Headquarter, og i går fikk vi servert deilig sushi fra Lille Asia. Gleder meg til å se filmen fra kvelden – tar jeg ikke helt feil så kommer den i morgen!