NYT MANDAG SOM LØRDAG

Heihei ♥ Jeg har faktisk ikke ord på hvor koselig jeg har det sammen med Julia og Glenn! Gleder meg alltid til å komme inn døren når jeg vet at de er i leiligheten. Noen ganger kunne jeg tenke meg at andre kunne se hva som foregår innenfor våre fire vegger også, for det er stort sett alltid latter og glede. Nå har jeg og Julia akkurat danset på gulvet til den nye favorittsangen vår, mens Glenn kommer med de morsomste utspillene som kan komme ut av en munn. For en trio vi er, og som vi backer hverandre opp!

Selv om vi stort sett henger sammen som erteris, bestemte jeg og Julia oss for å ha en girlsnight i går kveld. Vi tok turen til en av favorittrestaurantene våre og koste oss med fantastisk mat og et glass vin. Mmmm, viktig å nyte mandag som lørdag!

DSC_1532DSC_1476DSC_1493DSC_1510

DSC_1657

DSC_1596

Vi spiste på SüdØst, og der ble det favoritten min som er Indrefilet Maki og BabyBoy, får litt vann i munnen av å tenke på det. Ble noen hyggelige timer og nå gleder vi oss til resten av uken med blant annet storfint besøk fra Los Angeles og Stavanger. Om det blir gøy! Mye å se frem til med andre ord, for å ikke glemme Palmesus som er neste helg igjen. Der skal det skje mye spennende og jeg skal blant annet ha med meg et filmcrew hele helgen. Gleder meg til å fortelle dere mer om det!

SOMMERSALAT MED LOBNOBS

For noen år siden introduserte Julia meg for en 1-2-3 salat som også smaker godt! Nå må jeg bare dele den her også siden den er en favoritt på sommeren. Trenger bare få ingredienser og er ikke noe mer avansert enn å dele det opp og mikse sammen. Jeg bruker litt gastromat på toppen for å sette ekstra smak!
DSC_1690

Du trenger:
Lobnobs
Mango
Avocado
Agurk
DSC_1702

DSC_1695
DSC_1711

Om du liker alle ingrediensene må denne prøves! Jeg spiste den nå like før trening, og den føles på ingen måte tyngende. Laget litt ekstra, så har til etter treningen også 🙂

DET KAN SKJE HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST

I natt våknet jeg til en ubehagelig beskjed. Glenn kom inn på rommet mitt og vekket meg i firetiden. Skjønte det var noe alvorlig som hadde skjedd siden han gjorde det, og i det jeg kommer på stua sitter Julia gråtende og forslått. Leppen hennes var helt opphovnet og på venstre side av kinnet har hun en lang skramme. Hun er i en sjokktilstand og sier hodet verker. Jeg har aldri sett Julia slik, og vet det skal mye til for å sette ut denne jenta.

Glenn begynner å fortelle at de var på vei hjem, da en forbipasserende plutselig napper telefonen ut av hendene på han. Når han spør om å få tilbake telefonen ble det knuffing og dårlig stemning fra den andre parten, og han som stjal telefonen hopper plutselig inn i en pirattaxi med ei venninne. Her setter Julia ned foten. Jeg vet ikke om en person som forsvarer vennene sine på den måten hun gjør, og den naturlige reaksjonen hennes er å springe bort til bilen selv og gi beskjed til sjåføren at de har stjelt telefonen til kompisen hennes. Sjåføren nekter å kjøre etter dette, men reaksjonen til de i baksetet er ikke ok. Her starter et scenario som overhodet ikke er greit. Blind vold på åpen gate.

natt 

I det tyvene kommer ut av bilen er de sinna for at planen deres ikke gikk som den skulle. Glenn får tilbake telefonen sin og de er med andre ord et tyvgods fattigere. Før de vet ordet av det blir Glenn oppholdt av han som stjal telefonen hans og jenta sørger for å legge Julia i bakken. Ikke bare legge henne i bakken, men slå hodet hennes hardt i asfalten flere ganger. Jeg tør ikke en gang å tenke meg hvordan dette hadde utartet seg om de var i en sidegate der ingen var tilstede. I dette tilfellet var de på Stortorvet, og to vektere kommer bort for å løsrive jenta fra Julia og hun er takket være dette reddet fra noe som kunne gitt mye større konsekvenser. Tyvene selv klarer å løpe unna det hele.

For min del er det helt ubegripelig at noen kan være så umenneskelig at de ønsker å utføre vold. Enda mer ubegripelig at det er mot uskyldige mennesker som tilfeldigvis går forbi. Det er snakk om å møte feil folk til feil tid. Det er ingen tvil om at disse to hadde en intensjon for natten, nemlig skaffe seg penger. Om det så hadde vært å drepe for en iPhone, så hadde det gjort det uten betenkningstid. Det er veldig skummelt å få høre om slik og jeg lå selv lenge å tenkte før jeg fikk sove igjen i natt, og første tanken som slo meg når jeg våknet var «hvordan går det med Julia?!». Det er helt grusomt at man skal bekymre seg for å gå ut, fordi noen faktisk er i stand til å utføre blind vold. Man skulle kanskje tro at man var trygg på folksomme steder som Stortorvet en lørdagsnatt, men der tar man feil. Det kan skje hvor som helst og når som helst.

Jeg vet det var flere som så det som skjedde, så om noen har opplysninger som kan taes videre hadde vi satt stor pris på det. Jeg deler dette innlegget i håp om å hjelpe Julia og Glenn, og ikke minst gjøre andre obs på hvor fort det kan skje. Man tenker at slik ikke skjer en selv, men plutselig står man midt i det og føler seg svært hjelpesløs. Jeg er helt sikker på at dette er to mennesker som har gjort det samme før, og ikke bare én gang, men mest sannsynlig flere ganger bare i går kveld. Slike mennesker har jeg null respekt for, og jeg har et håp om at de kan få konsekvenser for dette.

Om noen har informasjon om hvem dette er, detaljer om klær og utseendet kan det sendes videre til en av oss. Les også innleggene til Julia og Glenn om dette. Sjekk også ut Politiets informasjonsside om blind vold her.

KONTORET VÅRT

DSC_0821

God ettermiddag! Nå har jeg beveget meg fra kontoret på Tone Lise Akademiet, til kontoret her hjemme i Toftes Gate. Jeg og Glenn er rimelig fornøyd med kontoret vårt nå, og det er her vi sitter når vi jobber med bloggene våre. Selv om vi vet hvordan vi vil ha det, skal vi om ikke lenge ta inn interiørbloggeren kreativ-i-tet i leiligheten vår. Ann Merete er utrolig flink og en god kollega i United Bloggers, så vi gleder oss til at hun skal hjelpe oss med å sette prikken over i’en i leiligheten.

Vi liker det minimalistisk og tidløst, men det må likevel litt mer til på denne kontorpulten. Jeg ser for meg store postere på pulten og noen hyller lengre opp på veggen.


DSC_0829
DSC_0844DSC_0847DSC_0848

Kanskje dere har noen innspill også? Jeg liker hvert fall å sitte her, og kan nesten ikke vente til å vise dere mer. Vet det er på tide! Både jeg og Glenn er perfeksjonister av oss, så vi liker ikke å vise noe uferdig. Men nå er det heldigvis bare bagateller som gjenstår her, og jeg er sikker på at flere bilder av leiligheten snart er klar for å vises frem.

Hva synes du om kontorhjørnet vårt?