BLOGGEN MIN FOR 6 ÅR SIDEN

Rart å se tilbake på, men samtidig fint. Minnene blir plutselig sterkere, og noe av det jeg hadde glemt, er plutselig ekte igjen. Godt å tenke på at de personene som var nære venner for meg da, er viktige personer for meg nå også

collage1
collage2
collage3
collage5
collage4

Noen som fulgte meg på denne tiden, og som leser bloggen min nå? Og hva husker dere best fra den tiden i tilfellet?

Åtte år med blogg har vært en lang reise. Jeg angrer ikke et sekund, men ser selvsagt at jeg har vokst mye, blitt mer selvsikker og fått flere erfaringer siden den tid. Jeg tror uten tvil bloggen har hjulpet meg med å få mer tro på meg selv – mye takket være alle som har gitt meg så fine kommentarer og heiet på meg!

DU ER STERK!

Har du noen gang tenkt over hvor sterk du egentlig er? Hvis ikke, gjør det nå! For du er sterk. Akkurat så sterk som du ønsker å være.

Du skal aldri se ned på deg selv, for du skal se opp til deg selv! Du bestemmer hvilken versjon du ønsker å være og hvem du vil se opp til. Men husk, den versjonen skal du beundre, være stolt over og si «fy fader, du er helt rå!»

Jeg har bestemt meg for å være ærlig, ekte, tøff, selvsikker og STERK. Ikke bare det, men jeg skal være et godt medmenneske. Jeg ser andre, har forståelse, viser respekt, er snill og hyggelig å være sammen med. Det er meg, og den jenta klapper jeg meg nå på skulderen for å være. Jeg er stolt over meg selv, og unner alle andre der ute til å være det samme.

Fremover vil jeg ha fokus på selvbygging på bloggen min, men jeg skal også vise hvor sterk jeg kan være med å se tilbake på fortiden min. Jeg kan godt blotte meg uten å skamme meg for det. Det i håp om at andre skal komme seg videre, og tenke «jeg skal også klare det». For en dag lurte jeg på hvem jeg kunne se opp til, hvem som kunne gi meg håp og hvem som kunne gi meg råd – jeg trengte ikke den personen, for jeg ble den selv.

IMG_6667
collage
IMG_6631
IMG_6651
IMG_6614
IMG_6551

Er du med?
Vi starter nå!

Hvilken versjon er du av deg selv?
Hvor sterk er du? Hvor sterk vil du bli?

Aldri glem at du er akkurat den versjonen du ønsker å være.
Og aldri glem at du er så sterk, som du ønsker å være.