COFFEE ON THE GO

Du, fine søndag! Jeg liker deg. Sov til jeg våknet av solen utenfor vinduet, og gikk ut for å handle inn til grove vafler. Fikk oss en ordentlig søndagsfrokost der, før vi tok turen ut igjen for å knipse bilder. På veien hjem stoppet vi innom en koselig kafé på løkka. Der ble det chai latte på Glenn og kaffe mocca på meg. Digg søndag, så langt!

IMG_9834
coffee.
IMG_9859
IMG_9872
IMG_9862

En dag i uken til å bare gjøre akkurat det man vil. Det er et must! Null bekymringer, jobb eller plan. Skal likevel knyte joggeskoene og få meg en treningsøkt – det gir eksta energi til den nye uken.

IMG_9886IMG_9917IMG_9919

Vi snakkes, og takk for at du til stadighet klikker deg inn her ♥ Det gjør meg glad!

EN GOD FØLELSE

I dag fikk jeg nesten en følelse av vår! Så lyst og mildt ute. Med andre ord perfekt vær å ta bilder i. Får sjeldent gjort det i hverdagen, siden det er mørkt når jeg kommer hjem fra jobb. Søndagene må med andre ord utnyttes nå! Som jeg gleder meg til vår igjen, får jo så godt humør av sol og lys ♥

Ellers har jeg brukt søndagskvelden til å planlegge bursdagsfesten som jeg og Glenn skal holde i slutten av februar. Den skal bli så braaa, men for å få til det må det selvsagt litt planlegging og organisering til. Artister skal spille, det skal være god underholdning, mat og selvsagt høy partyfaktor!

IMG_9511
IMG_9536
IMG_9573
IMG_9613
IMG_9628
IMG_9640

Nyt søndagskvelden videre! Klem fra meg ♥

OMELETT I MUFFINSFORM

Lyst å gi måltidet en litt annerledes vri? Dette er både godt og enkelt. Finn frem en muffinsform, egg og noe annet tilbehør du kunne tenke deg å lage omelett av. Med eller uten brød, alt etter hva du foretrekket. Vil du gjøre det ekstra sprøtt og godt? Da kan du steke brødskiven med ekte smør på en stekepanne.

Bland alle ingrediensene sammen og hell det over i en muffinsform. Jeg brukte en som var litt større enn vanlig denne gangen, men alt funger! La det stå i ovnen til omeletten har stivnet. Ca. 10 – 15 minutter på 180 grader.

_MG_8870

_MG_8871_MG_8875

Her er min oppskrift:
2 egg
1/2 champinjong
Revet ost
Skinke eller bacon
Gastromat (krydder)

_MG_8915

_MG_8925

Frokost, lunsj eller kvelds, dette er et godt alternativ! Spesielt godt med en varm kopp te til (jeg har helt hekta på det om dagen). Nå ligger jeg og Inga-Sofie så lang vi er på sofaen etter å ha spist hjemmelaget blomkålsuppe. Det er også supergodt, så kan dele oppskrift på det senere om dere vil. Nyt kvelden, så snakkes vi snart igjen ♥