MER FRA BURSDAGSFESTEN VÅR

Woho! Jeg blir jo bare superglad av å se disse bildene fra bursdagsfesten til jeg og Glenn ♥ Her snakker vi store smil, latter og feststemning. Fra Grand Hotel ble vi kjørt videre til festen i en karaoketaxi, og den turen ble alt for kort, for du verden for en stemning det var der. Gøy! På festen kom det 250 – 300 stykk, og det er jo helt utrolig at så mange kom for å feire oss. Jeg følte at jeg ville være over alt på ett og samme tid, for det var så mye kjentfolk. Kvelden gikk med andre ord unna før jeg visste ordet av det! Likevel en kveld jeg ikke kommer til å glemme. Søsteren til Glenn og broren min holdt blant annet taler, og jeg ble så overrasket over dette. Hadde aldri trodd at broren min skulle holde tale, men der overrasket han stort og det med en helt nydelig tale. Jeg er jo så følsom, så tok til tårene fordi jeg ble så rørt. Ellers var det superbra musikk av DJ Dan Bravo, mye dansing og hyggelige samtaler. Her kommer et bildedryss og massevis av stemning!

www
bday12
_MG_2363
_MG_2369
a1
a5
_MG_2386
_MG_2389
a3
a7
bar10101
a8
a11
a6
_MG_2404
_MG_2407
_MG_2412
www
bday13
bday14
bar33

_MG_2446

_MG_2457
_MG_2483
a14
bar66
perlerad
bar88
bar777
_MG_2515_1
_MG_2518
_MG_2531
_MG_2539
_MG_2548
_MG_2551
_MG_2557
sko
www.glennhenriksen.no-649
www.glennhenriksen.no-651

FOTO: MARIA FORÅS.

Tusen takk til alle som kom for å gjøre festen så super! Kommer aldri til å glemme denne kvelden ♥

FOR EN BURSDAGSFEST

Da har jeg fylt 25 år, og det med tidenes feiring! Sammen med min kjære venn Glenn, slo vi oss sammen og hadde litt av en 50 årsfest. Vi startet på Mikado Suiten på Grand Hotel, som var perfekt for anledningen. Vi inviterte våre nærmeste venninner, og jeg føler meg så utrolig heldig og lykkelig som har så mange fantastiske personer i livet mitt. Jeg fikk meg verdens beste bursdagsgave da Inga-Sofie kom inn døren på Grand Hotel. Jeg ble helt målløs, og skjønner fortsatt ikke at hun kom flygende fra New York til Oslo for å feire meg. Ingen i vennegjengen visste noe, så dere kan tro at det ble hyl og glede når hun kom inn i suiten. Jeg hadde sagt tidligere på kvelden «eneste vi mangler nå er Inga-Sofie». Så når hun kom ble kvelden helt komplett ♥

Etter denne feiringen så føler jeg meg som verdens lykkeligste 25 åring. Jeg er virkelig heldig og sier tusen millioner takk til alle som gjorde bursdagshelgen så magisk og minnerik – ikke minst takk for alle gratulasjoner ♥ Her kommer et bildedryss fra før-festen på Grand Hotel!

bday
bday3
bday1
bday4

Verdens beste jentegjeng! Astrid, Josefine, Inga-Sofie, Julia, Kristine, Cecilie, Lovise og Erika. Dere er alle sammen helt unike og fantastiske venninner ♥ Dette bildet roper stemning!

bday5

Makeup artist Stephan, frisøren vår Mia, meg, Glenn og Julia. For et team ♥

_MG_2246

bday6

_MG_2287

bday7Gulljenter!

bday8

bday9

Ikke feil å fylle 25 år, når feiringen starter som dette ♥ Flere bilder kommer!

Foto: Maria Forås.

JEG GJORDE DET!

Jeg skrev det litt nølende ned på lista over målene mine for 2016. Men jeg skrev det. «Farge håret rødt». Jeg har hatt tanken i hodet så lenge, men aldri klart å slippe den helt løs. Jeg luftet den for venninnen min Mia, som er en utrolig dyktig frisør og ikke minst god person. For litt siden ringte hun med litt av en overraskelse på lur og sier «June, du skal få i bursdagsgave å farge håret ditt rødt hos meg!». Da var det ingen vei tilbake, og jeg begynte å glede meg veldig til en forandring.

I går satt jeg meg i frisørstolen, og jeg lot Mia ta kontrollen, og det gjennomførte hun med glans! Farvel til ettervekst, slitte tupper og en blass farge. Velkommen til ny hårfarge, nyklipte tupper og et hår som roper «WOW». En forandring trengtes, og det ble så utrolig fint ♥

FØR / ETTER

beforeafter

Tusen hjertelig takk til snilleste Mia, for tidenes bursdagsgave! Gleder meg ekstra til bursdagsfeiring i helgen, nå som håret er finere enn aldri før ♥

GROVE VAFLER

God tirsdagsmorgen ♥ Håper dere har fått en knall start på den nye uken! Selv har jeg kommet i gang med treningen sammen med venninnen min Cecilie. Fy som det hjelper å ha noen å trene med! Det motiverer hvert fall meg, og jeg presser meg mye mer enn jeg hadde gjort på egenhånd. Gøy å sette seg mål til sommeren, og ikke minst å ha noe å jobbe mot. Har blitt mye sunnere i hverdagen også, og det merker jeg allerede gjør godt for kroppen.

I helgen kom søtsuget, men i stedet for å handle inn godteri ble det grove vafler. Det smakte fantastisk godt, så vil dele oppskriften med dere også!

IMG_9424

Ingredienser (1 porsjon – 8 vafler)

3 dl sammalt hvete grov
1 dl havregryn
½ ts bakepulver
2 ss sukrin
4 dl ekstra lett melk
2 stk egg
2 ss smør

Fremgangsmåte

Ha alle tørrvarene i en bakebolle (eller smoothieblender, som vi brukte). Tilsett melk, egg og smeltet smør, og rør alle ingrediensene sammen til en glatt røre med en visp. La den svelle i 15 – 20 minutter. Stek vaflene og legg dem oppå hverandre etter hvert som de er stekt. Vafler egner seg også godt til frysing, og de tiner raskt. Vaflene kan også brukes som et alternativ til brød i matboksen.

Forslag til pålegg
Ost og skinke
Smør, ost og agurkskiver
Brunost
Lett jordbærsyltetøy og ekstra lett rømme

IMG_9373
IMG_9384

Lag heller en smoothie, noe grovt eller spis frukt om søtsuget kommer. Sakte men sikkert, vil behovet for godteri forsvinne. Selv kjenner jeg ikke noe særlig på det nå, og det frister faktisk mye mer med noe som er sunt!

Gjør det beste ut av dagen din ♥