FLETTER

Håper dagen din har startet bra! I forgårs smigret jeg meg til å få to fine fletter av frisøren min. Altså, jeg har stått så lenge foran det speilet for å få til disse flettene, men har gått fra derfra med et sukk hver gang. Haha. Nå fikk jeg ønsket i oppfyllelse, og selv om jeg sov med de på natten holdt de seg like fine. Vi får takke Kim Karadashian for at dette ble en trend, er jo så gøy med noe annerledes. Går fort lei av å ha håret rett ned eller i en hestehale, men gjør man en forandring så får man plutselig en helt ny look.

Hadde min gode venninne Erika på besøk i går, og det var så kos. Selv om dagene går så alt for fort er det viktig å få tid til de man er glad i Hun tok frem det gamle bloggtalentet i seg og knipset noen bilder av meg. Krysser forresten fingrene for at det blir blogger av henne igjen også. Hun har nemlig masse spennende i vente!

street3-2IMG_1105-2street2-2street4-3street5-3

street6-2

Elsker at det begynner å bli vår i været. Det betyr at jeg kan gjemme bort teddykåpene mine for i år, og ta i bruk tynnere jakker. Vi krysser fingrene for deilig påskevær, gjør vi ikke? Jeg drar hjem til Tomrefjord i helgen, og gleder meg til en lang påskeferie der med familie og venner

INNKJØP FRA SEPHORA

Nå vil jeg vise dere mine første innkjøp fra da jeg var i New York. Sephora gledet jeg meg til å besøke, og det ble mange nye favoritter i sminkevesken etter dette besøket. Føler nesten jeg er i himmelen når jeg tar turen innom denne butikken, så dette var første butikken jeg besøkte når jeg kom til NYC, men også siste butikken jeg var innom før jeg dro hjem igjen. Virkelig så mange fristelser! Klarte ikke å ta med meg bare et produkt hjem, så nå skal dere få bli kjent med mine kjøp og kanskje bli litt inspirer selv? Siden sist jeg var i New York har Sephora åpnet nettbutikken sin for shipping til Norge. Her har de alt på et sted, og mer enn det, så absolutt verdt å ta en titt.

IMG_0946

Sephora Rouge Cream Lipstick / Color R55 Irrestable Attraction
En fuktighetsgivende leppestift, som skaper fyldige lepper med intens farge. Dekker godt og har pigmenter som sitter lenge på leppene.

Clinique Matte Petal Lipstick (fikk denne hos Clinique på Century 21)
Langvarig formel som holder, og etter påføring vil den sitte i noen timer. Tørker ikke ut leppene, gir full dekkevne og har en matt finish.

Sephora Rouge Gel Lip Liner / Color 08 Cashmere Pink – Matte Pink Mauve
En lip liner med en langvarig, kremtekstur for å konturere leppene. Mykere enn andre linere jeg har prøvd. Glir ikke ur, og sitter lenge. Matcher Sephora Rouge Cream Lipstick, som jeg også kjøpte.

IMG_0957

Urbay Decay Chill Cooling Hydrating Makeup Setting Spray
Fukter og kjøler huden i opptil 12 timer. Perfekt å spraye på etter at makeupen er lagt, da den gjør at både foundation, øyenskygge, blush og concealer sitter bedre. Huden holder seg glødende og fuktig. Gir ikke en klissete overflate, som andre makeup setting sprayer.

KORRES Greek Yoghurt Nourish Primer
Primer som nærer huden og perfeksjonerer overflaten før påføring av makeup. Smelter inn i huden og jobber fra innsiden for å forbedre hudens struktur for en jevnere makeup. Sminken fester seg og vil ikke gli ut i løpet av dagen.

IMG_0961


Josie Maran Whipped Argan Oil Face Butter
Fuktighetskrem som gir umiddelbar og rikelig med fuktighet. Har en lett konsistens, som absorberes raskt. Gir en glødende og hydrert hud. 100 % ren argan olje, som beskytter huden med sine ingredienser.

Josie Maran 100 Percent Pure Argan Oil
En lett olje som dypt hydrerer hud, hår og negler. Fin til alle hudtyper, inkluder de med sensitiv hud og som er utsatt for aknehud. Behandler også flisete hårtupper og tørre neglebånd.

Josie Maran Bear Naked Wipes
En naturlig makeupfjerner som er skånsom nok til å fjerne øyesminke også. Inneholder bare naturlige ingredienser, og er mild mot huden.

– Dette merket må dere bare bli kjent med! Beste jeg noen gang har prøvd for å få fuktig og fin hud. Kjøpe Josie Maran 100 Percent Pure Argan Oil sist jeg var i New York, og fikk venninnen min til å kjøpe med hjem til Norge flere ganger. Virkelig helt magiske produkter, og jeg er glad de har utvidet utvalget siden sist!

IMG_0973

Clinique Set
Dette fine, lille settet fikk jeg hos Clinique på Century 21. Inneholder «Clinique All Abour Shadow Trio», «Clinique Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips», «Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+», «Clinique High Impact Mascara» og «Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream».

IMG_0978

Laura Marcier Flawless Countouring Palette
Eksklusivt counturing pallette i kremkonsistens. Her kan man enkelt legge lys og skygger til ansiktet. Drøy i bruk, så man slipper å bruke mye av hver countour, for å få ønsket resultat.

IMG_0989
IMG_0993

Too Faced Candlelight Glow – Highlighting Powder Duo
Highlighting gir mer glød til ansiktet, og denne inneholder to flotte farger som fremhever roser i kinnene, og glans til lepper og bryn.

IMG_1002

Cover FX Custom Cover Drops
Muligens den beste foundationen jeg har prøvd! Jeg har den i fargen G50, som er for medium hudtoner. Du tilpasser enkelt den grad av dekning du ønsker, og den kan blandes inn i kremer, serum, oljer, primer eller lignende. Sitter godt og lenge på huden!

Tarté Amazonian Clay Full Coverage Airbrush Foundation
Talkumfri pudder foundation, som holder seg på huden i 12 timer. Fremhever hudtoner og glød i ansiktet, og gjør seg godt over foundationen. Jeg har den i fargen Light Beige.

IMG_1012

Clinique Superbalm Moisturizing Gloss (kjøpt på Clinique hos Century 21)
Fukter godt og gir en fin og jevn gloss til leppene. Jeg har de i fargene 01 Apricot og 10 Grapefruit.

FRESH Sugar Lip Treatment Sunscreen SPF 30
En bestselgende leppebehandling som er magisk til fuktighet. Fukter, beskytter og glatter leppene. Beskytter også leppene mot sol og uttørking. Jeg har den i «untinted», altså blank i fargen.

IMG_1018

Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid
Fargekorrigerende, innovativ og lett formel som umiddelbart dekker over røde farger i huden.

Belif The True Cream Aqua Bomb
Denne gelekremen fikk jeg i gave av Sephora med kjøpet mitt. Den gir et rush av forfriskende hydrering og minimerer synligheten av porer. Gir umiddelbar kjøling til huden, og forbedrer hudens elastisitet.

IMG_1023

Sephora Collection Coplexion Perfection Brush Set
Fire børster for påføring av foundation, concealer, countouring og annen makeup med kremkonsistens. Påfører makeup godt, uten å feste seg mye i børstene.

IMG_1031

Beautyblender
Perfekt for å blende makeup inn i huden. Gjør at du slipper striper i makeupen og minimum produktavfall. Jevner til overgangene mellom countouring, concealer og foundation.

IMG_1033

Dette ble litt, men nå har jeg også spennende makeup en evighet! Alltid gøy å gjøre seg klar til hverdagen eller andre høydepunkt når man har litt i sminkevesken.

MINE TIPS TIL BEDRE SELVTILLIT

Dette innlegget har jeg postet før og det ble så godt mottatt, så vil dele igjen med litt forbedringer. Tenker det er på tide med en ny selvtillitsboost her! Etter min mening er det å bygge selvtillit en kontinuerlig prosess. Det er noe man må jobbe regelmessig med. Jeg har begynt å spørre meg selv «hvordan har jeg det egentlig nå?». Jeg har med tiden blitt mer bevisst over hvordan jeg er som person, hva som er mine bedre egenskaper og hva jeg kan jobbe med å forbedre. Selvtilliten min var i sommer på sitt beste, men de siste månedene kunne den vært bedre. Misforstå meg riktig, jeg har det veldig bra, men vet også at jeg har noe å jobbe med. Selvtilliten min daler når jeg er mye stresset, glemmer meg selv og overanalyserer. Derfor har jeg jobbet en del med meg selv den siste tiden. Jeg ønsker på ingen måte at det skal gå nedover, og må derfor ta tak i ting for å unngå det. Jeg vet hva som hjelper meg, og vil gjerne dele mine tips med dere!

profilbilde

1. Vær komfortabel
Et av de første skrittene man må ta er å finne seg selv. Når er du komfortabel? Du kjenner deg selv best, så begynne med å finne ut hva som gjør at du føler deg bra. Hva kler du deg i? Hvordan ordner du deg? Når føler du deg på ditt beste? Trives du best i et avslappet antrekk eller når du pynter deg? Hvis du har valgt antrekk ut fra hva andre vil tenke om deg, så vil det nok være ubehagelig å velge sin egen stil i begynnelsen, men ta utfordringen, det vil bli bedre for hver gang du prøver!

2. Bruk tid med positive mennesker
Vær sammen med positive mennesker som støtter deg og ønsker deg alt bra! Det er viktig å føle seg vel med de man omgås, og man kan ikke tilpasse seg til en gruppe om man ikke kan være seg selv. Gode venner aksepterer deg som du er, liker deg og løfter deg opp. Hvis man tenker over det finner man lett ut hvem som er verdt å ta vare på og hvem man klarer seg uten.

3. Gjør det beste ut av dagene dine
Hvordan ønsker du at hverdagen og livet ditt skal være? Ta utgangspunkt i deg selv, og ingen andre. Du får det ikke bra om du ofte må gjøre noe som du ikke liker. En jobb for eksempel skal baseres på hva man liker, og det skal hverdagen også. Lev i nuet, det er nå du har muligheten. Gjør det du ønsker, så du ikke vil angre i ettertid. Hvis du sliter med fortiden kan du se på den som en erfaring, som har lært deg noe – slutt å forbind det med noe negativt. Fortid er fortid.

4. Ta avstand fra sosiale medier
Hvis du er den som sammenligner deg med Instagrambilder og forsidepiker med slank kropp, perfekt hud og symmetriske ansikter, så kan du bli gal av det. Du kan se det, men prøv å ikke sammenligne deg med alt dette. Hvis du gjør det kan du tenke at mye kan være fikset med makeup eller redigering. Folk flest liker mennesker som ser naturlige ut og ikke er “perfekte” hele tiden. Skru av tv, kast bladene og kryss ut internettsidene hvis du blir påvirket av det, og etter en periode vil du garantert se litt annerledes på det. Kanskje opplever du det som deilig å være litt borte fra denne verdenen også?

DSC_1423

5. Kropp og utstråling
Har du en dårlig holdning, gjenspeiler det ofte hvordan du føler deg. Gjemmer du deg bak hevet skuldre og et blikk som bare ser i bakken? Løft deg, vær rett i ryggen, smilende og få øyekontakt med andre. Da vil de rundt deg få et bedre inntrykk og du føler deg bedre. Tenk at du er målbevisst og bestemt, da får du mer respekt til deg selv og andre blir positivt overrasket.

6. Ta vare på deg selv
Kosthold og rutiner forteller mye om en person. Er man opptatt av trening og kosthold vil man automatisk føle seg bedre –så lenge man har en sunn og fornuftig holdning til det. Det gir overskudd, energi og motivasjon. Trening minst to ganger i uken vil hjelpe på mye, og det er ikke alt for mye som skal til med kostholdet heller. Dette gir deg også bedre samvittighet.

Med å ta vare på seg selv, handler det også om å kunne ta seg råd til å sette av tid til for eksempel en spakveld hjemme eller en massasjetime. I blant kan man også friske opp i klesskapet og toalettvesken, med noe som man vet å sette pris på. Man trenger ikke å gjøre seg selv fattig på det, men man må huske å unne seg noe i blant.

7. Vær snill med deg selv

Når du ser deg i speilet om morgenen tenk “så godt jeg ser ut idag”, dette er en fin måte å starte dagen på, samtidig som det er til hjelp. Personlig skrev jeg post-it lapper og hengte rundt på rommet mitt og la tilfeldig andre steder jeg kom til å se de før eller senere. Dette gjorde at jeg etter hvert trodde på ordene som stod. Litt rart i begynnelsen, men du venner deg til det! Til mer positivt du tenker om deg selv, til bedre føler du deg.

8. Ikke bry deg om kritikk
Alle har en mening om noe, uansett hvordan man prøver å fremstille det. Man kan ikke bli likt av alle, så derfor skal man heller ikke ta det personlig om man får høre en negativ kommentar. Hev deg over det negative og gi litt faen, dette gjør at det ikke er du som føler deg dum. Som regel er det de som sladrer mye og snakker dritt om andre som er mest usikker på seg selv.

9. Vær deg selv
Gå den veien du vil, og ikke følg strømmen om du ikke ønsker det. Dette vil bare gå mot deg i lengden om du ikke lytter til ditt indre jeg. Vær deg selv, hvis du ikke vet hvem du er, må du skape den du ønsker å være. Livet blir mye enklere om man har sine egne intensjoner og ikke tviler.

10. Sist men ikke minst: Hvordan vil du bli husket?
– Som en stille person som ikke trives med seg selv, eller som en sprudlene, utadvendt, inspirerende gledesspreder som følger seg selv? Jeg går for sistnevnte!

Om du har noen erfaringer eller tips selv, må du gjerne dele det i en kommentarfeltet. Del gjerne innlegget videre – selvtillitt er noe av det viktigste vi kan gi oss selv og andre

EN VIKTIG PAUSE

Lørdagsmorgen i New York. Jeg har hele dagen foran meg til å gjøre akkurat det jeg ønsker. Jeg bestiller meg en Chai Latte, og venter på venninnen min. Så slår det meg at skuldrene mine faktisk er senket, og at jeg slapper helt av. Det skjer ikke ofte i min hverdag. Jeg gir alt jeg har, når jeg har det. Gjennom å forhaste meg gjennom gjøremål, rekke mer enn jeg bør og tenke på så alt for mye. Plutselig slår jeg luften ut av meg selv, og har ikke noe mer å gi. Det er ganske typisk meg. Da jeg satt der, kjente jeg på hvor lite som skal til for å unngå dette stresset om jeg ønsker det.

Jeg må koble mer av. Unngå at jeg møter en dag med null motivasjon, fordi jeg i ukevis har latet som jeg har vært en Duracellkanin. Så bruker jeg noen dager med energien på bunn før jeg starter på den samme reglen igjen. En varsellampe gikk opp for meg da jeg kjente på hvor deilig dette var. Altså, man avgjør det helt selv. Vil man ha senket skuldre, eller ha skuldrene konstant opp til ørene? Vil man puste normalt, eller kjenne at hjerterytmen stiger fordi man stresser sånn? Vil man nyte et enkelt øyeblikk eller glemme helt av øyeblikket, fordi tankene er hundre andre steder samtidig? Det er så lite som skal til for å faktisk velge riktig.

Derfor har jeg de siste dagene tenkt over hvor lite som faktisk skal til for å endre dette. Jeg vil oppleve denne roen oftere. Man trenger ikke å reise langt bort, eller gjøre drastiske ting. Bare slippe løst det som gir høy puls og bekymringer. La det ligge litt og bytt det ut med noe som gjør at du kan nyte øyeblikkene mer. Det kan være å skrive, lese en bok, gå på kafé, ta seg frisk luft, lage en god middag, legge fra seg det digitale, sette seg ned eller ta en treningsøkt. Det er lite som skal til for å koble av, nyte et øyeblikk og gi slipp på stresset. Likevel har jeg prioritert det alt for sjeldent, og om jeg har prioritert det så har jeg vært rastløs av meg. Jeg må bli flinkere til å bare være her og nå. Nyte det og slappe av. Det kan høres klisjé ut, men det er så viktig. Akkurat nå slapper jeg helt av, og den følelsen er ganske så deilig. Det er så lite som skal til!

_MG_0024_MG_0012_MG_0049

Le Pain Quotidien, West Village, New York.
Her har de fantastiske toaster og varme drikker.
Vi bestilte Hot Lemon, Honey & Ginger og Avocado Toast.
NAM! Le Pain må nesten prøves til frokost eller brunch om du er i NYC.

CENTRAL PARK

Gratulerer med kvinnedagen alle søstre ♥

Jeg har litt jet lag etter New York, men prøver å holde meg våken så jeg kommer i normal døgnrytme igjen! En langweekend og reise var absolutt ikke feil for meg nå. Det ble til en lang spasertur i Central Park på lørdagen, sammen med Inga-Sofie. Er så fredelig der, samtidig som det er mye som skjer. Vi fikk med oss et danseshow, satt oss ned for kaffe og ruslet enda mer. Deilig i den fine vårsola!

Litt rart å tenke på at samme sted som jeg tok disse bildene, giftet Serena og Dan seg i Gossip Girl! Jeg var jo helt frelst i den serien for noen år siden, så gøy å se igjen steder, butikken og kafeer som jeg kjenner igjen derfra. Mange fine filmer og andre serier er også spilt inn på steder i denne flotte parken. Kunne nok gått en tur her hver dag uten at det hadde gjort meg noe.

centralpark2
centralpark6
centralpark3
centralpark5
centralpark7

Siden det er kvinnedagen har jeg lyst å sette meg ned å skrive et lengre innlegg til dere. Det kommer senere, så følg med! Klem fra meg ♥

NYC

IMG_1242 (1)
nyc2
nyc3
nyc4
nyc5

En helt fantastisk langweekend i New York er overstått! Dagene har gått alt for fort, men du verden så fint jeg har hatt det. Sammen med alle på Tone Lise Akademiet og min gode venninne Inga-Sofie som bor i byen. Gleder meg til å dele mer fra turen med dere de neste dagene. Nå kjenner jeg det skal bli godt å lande, pakke ut av kofferten og komme hjem til leiligheten. Vi snakkes!

HOLLYWOOD LOOKEN

I helgen var jeg så heldig å få makeup av Stephan Ulvund Øien og håret mitt stylet Mia Soleim som er frisør. Det var hun som farget og klippet håret mitt forrige uke. Dette er virkelig to personer som har talent innenfor faget sitt. Stephan var den første makupartisten jeg fikk høre om, og også Mia visste jeg også om lenge før vi ble kjent.

Da vi kom til Mikado Suiten på Grand Hotel, fikk jeg beskjed om å ha på meg en morgenkåpe og helle champagne i glasset mitt. Så satt jeg bakoverlent med to hotellputer under meg. Dere kan tro det var behagelig å lukke øynene, legge hodet bak og la noen andre få dulle meg opp til kvelden. Følte meg nesten litt diva, men denne tilværelsen hadde jeg ikke hatt noe mot å oppleve igjen. Jeg ga de frie tøyler, og hadde heller ingenting å pirke på når resultatet var ferdig. Tusen takk til Stephan og Mia, dere er superteam ♥

mua2mua1mua3

Jeg har aldri hatt så mye sminke på meg før, men siden dette var en litt spesiell anledning, så følte jeg det var lov! Ble jo nesten en helt ny person, men veldig gøy å prøve noe nytt. Hadde glidd rett inn på en rød løper i Hollywood følte jeg (om jeg får lov og si det?), og den følelsen har jeg aldri kjent på før. Dette er første gang jeg har latt en makeup artist sminke meg ordentlig, men jeg håper det ikke blir siste gang! Veldig gøy, så er det jo helt utrolig hva sminke faktisk kan gjøre.

bday5

OM TO DAGER ER JEG I NEW YORK

I helgen var det nydelig vær, noe som ikke kunne passet bedre siden det kom både familie og venner for å tilbringe helgen i Oslo. Hjemmefra, Bergen, Trondheim og til og med fra New York. Helt overveldet over hvor mange som kom for å feire bursdagen vår, og jeg setter så stor pris på det. Har selv bestemt meg for å reise mer dette året. Allerede på torsdag reiser jeg til The Big Apple for å kose meg! Fikk også en reise til jul med mamma og pappa, så gleder meg til å ta i bruk den senere. I sommer blir det jentetur og så skal det bli flere spontane reiser etter hvert. Slike ting setter man pris på i ettertid.

Her er noen bilder fra søndagen og bursdagen min. Jeg, Glenn og Julia dro videre fra Grand Hotel for å spise pizza! Himmelen var blå og solen skinte, da sier det seg selv at smilet lyser ekstra opp. Apropos det, elsker hvordan hårfargen min kommer frem i lyset. Blir bare mer og mer glad i denne hårfargen!

of9
of1-2
of10
collage3
of5-2
of6-2
of12

Ha en fin ettermiddag videre! SMIL fra meg 🙂

TALEN SOM FIKK TÅRENE TIL Å TRILLE

På lørdag fikk jeg meg ikke bare en overraskelse, men flere! Først fikk jeg sjokk fordi Inga Sofie kom på førfesten helt ut av det blå. Hun bor i New York, og  jeg trodde naturligvis ikke hun hadde muligheten til å dra fra New York til bursdagen min. Bare noen timer før festen startet sendte hun en snap fra senga om at jeg måtte kose meg så mye, og at hun skulle ønske hun kunne komme. Altså, dere kan tro det ble stor glede når hele jentegjengen så henne i rommet. For en overraskelse! Hun hadde dratt hele veien over Atlanterhavet for å få med seg festen. Wow, sier jeg bare!

Senere på kvelden dro vi videre til bursdagsfesten vår, og da det var tid for jeg og Glenn å holde velkomssttale stilte både Julia, John Arne og Stine (søsteren til Glenn) seg i rad og rekke etter oss. Da jeg trodde talene var ferdig kom Daniel, lillebroren min fram. Dette hadde jeg virkelig aldri trodd! Vi er som søsken like på enkelte områder, og på andre måter helt ulike.  At han skulle stå foran en så stor forsamling og fortelle at han er stolt over meg, hadde hverken jeg eller noen av de som kjenner oss trodd. Ikke rart tårene trillet når han holdt en så fin tale ♥

_MG_2318-2Les hele talen her:

Gratulerer med dagen, June! Som lillebror var du god å ha som storesøster, når jeg begynte i barnehagen og på skole. Jeg sa ofte «June mi», og du loset meg stadig hvor du var kjent og jeg var ny. Vi har alltid hatt god kontakt, og det har sjeldent vært noe krangling. Litt av og til, men kanskje under det som er vanlig søsken imellom.

Du ble i ung alder satt på prøver i livet, som medførte belastninger som det er vanskelig for andre å forstå. June, du har på en nesten uforståelig og fantastisk måte klart å komme deg gjennom dette. Du har kommet deg styrket ut av det og du er et forbilde for mange. Jeg er stolt av deg, June!

Vi må fortsette å opprettholde den gode kontakten som vi har. Møtes, ta en telefon, dele erfaringer og spørre hverandre til råds. Kanskje vi har noe å lære hverandre også? Jeg kan kanskje gi deg noen tips om økonomi og økonomisk styring, så kan kanskje du gi meg råd på hvordan man skal bli tålmodig og besinnet.

Jeg ønsker deg lykke til i fremtiden, June. Jobb målbevisst, og som du selv sier «Sett deg mål, jobb for å oppnå de og etter hvert vil dine mål oppnås». Husk June, jeg er stolt av deg og ikke glem at jeg er veldig glad i deg. Jeg ønsker med dette å utbringe en skål for min storesøster. SKÅL!

Tusen takk for så fine ord, Daniel! Glad for å ha deg som bror ♥