KJÆRLIGHET FRA FIJI

Fem døgn er tilbrakt på Fiji! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er det fineste stedet jeg noen gang har besøkt. Jeg har fått oppleve den ene idylliske øyen etter den andre, jeg har snorklet med fargerike fisker og svømt i grotte. Og mye, mye mer! Det som har gitt mest inntrykk er likevel menneskene her. For en velkomst, utstråling, glede og takknemlighet de viser. Her er det ingen unntak, og jeg har bare gode minner fra dagene her.

Vi er to døgn på hver øy vi besøker, og nå er vi på vår tredje resort. Vi har mulighet til å ta livet helt med ro, delta på aktiviteter eller sosialisere oss med andre som besøker øyen. I går var vi på seiltur, besøkte øyen som filmen «Castaway» ble innspilt og besøkte The Village. I landsbyen fikk vi ta del i Kava, som er en del av deres religiøse ritualer. Vi besøkte også en skole, som Unicef gir rent drikkevann til, samt opplæring i tannhygiene og skolesekker. Jeg kunne tenke meg å tilbrakt mer tid med disse livsglade, sprudlende og morsomme tenåringene. Helt i hundre var de over å få besøk!

Landsbyen består av små trehus, som blir delt av titalls mennesker. Møbler og elektrisitet er ikke-eksisterende her. Bor man på resort når man besøker Fiji, kan man ikke tenke seg at landet er så fattig. Føler meg bortskjemt her jeg sitter, etter å ha fått servert treretters middag og bor i en suite. Skal nevnes at det er forskjeller her også, og at myndighetene gir noen øyer mer enn andre. Det er stor kontrast fra hvordan de lokale bor og hvordan turistene bor, likevel synes ikke dette før man vet. Det er mer enn en gang vi har fått høre «du er min familie, når du besøker min øy», og slik blir man behandlet også. Trygghet, glede og massevis av kjærlighet hver eneste dag på Fiji. Jeg er mer enn gjerne deres familie, og ser frem til å nyte hvert eneste sekund videre av dette eventyret ♥


DSC_0910_
DSC_0896DSC_0588DSC_0599

TIME OF MY LIFE

Selv om jeg nyter tiden, øyeblikkene og livet mer enn noen gang, så får jeg lyst å bare stoppe opp. Tiden går raskere enn noen gang, og dager har allerede blitt til to måneder. Jeg prøver å ta innover meg alle opplevelser, la de synke inn og nyte de til det fulle, men det er fortsatt mye som ikke har gått opp for meg enda. Jeg vet at dette er det beste som noen gang kunne hendt meg. Timingen var perfekt, og jeg har det mot alle odds bedre enn noen gang. Den ene opplevelsen etter den andre overgår hverandre. Når jeg ikke trodde det kunne bli bedre, så har det vist seg å bli enda bedre. Drømmer har gått i oppfyllelse, i tillegg til at jeg har vokst, lært og blitt en bedre versjon av meg selv.

Fra nå av skal livet mitt bestå av mye mer reising. Ingenting inspirerer meg mer! Det blir ikke trist å dra hjemover til Norge og vinter når den tid kommer heller, for jeg har absolutt fått brukt tiden til å tenke godt gjennom hva jeg skal gjøre på hjemmebane før jeg hopper på neste fly igjen.

IMG_1249-2IMG_1319-2

Lake McKenzie, Fraser Island, Australia

Jeg håper dere er litt tålmodige med meg på bloggfronten. Gjør så godt jeg bare kan, men det er ikke like lett med Wi-Fi på stedene vi besøker. Å laste opp en nettside tar lang tid, så da kan dere tenke dere hva det gjør meg et bilde. Har massevis av materiale som ligger å venter på å deles, så alt kommer etter hvert ♥

JORDEN RUNDT: FJERDE DESTINASJON

Dette er virkelig en drøm! Etter at ei venninne sendte meg postkort derfra og fortalte meg etterpå hvordan det var der, så sa jeg til meg selv at jeg også skulle oppleve dette paradiset en gang, og nå skjer det. Etter tre fantastiske uker i Australia drar vi til FIJI! Her blir det blant annet øyhopping, uforglemmelige båtturer og massevis av bading. Kanskje ikke uten grunn jeg tok frem et glass lemonade og fruktis da jeg bestemte meg for å skrive dette innlegget. I tillegg til Australia, var Fiji den destinasjonen jeg gledet meg aller mest til å oppleve!

DSC_0062
fijiislands

Bilder fra Pinterest.com

DSC_0063

Denne reisekategorien her på bloggen, kommer til å bli fylt av vakre destinasjoner og minner som aldri skal gå i glemmeboken. Nå er det avreise, og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg helt vilt!

HEI AUSTRALIA

En helt ny verdensdel er nå besøkt, og jeg har tilbrakt seks dager i Australia. Kan ikke si oppholdet har vært det beste, med tanke på sykdom, men nå begynner det endelig å komme seg. Skal ta igjen mest mulig de to neste ukene. Gleder meg spesielt til å se mer av dyrelivet her og besøke Fraser Island, som skal være helt magisk. Cairns, som er en by som ligger helt nord i Australia, er hvert fall helt nydelig. Blir så glad av å gå i gatene her og se solen hver eneste dag. Er man backpacker, så må denne byen besøkes, da det er veldig tilrettelagt for det her. Her vil du møte backpackere fra hele verden!

DSC_0494-2
DSC_0463
DSC_0483-2

Dere må ha en HERLIG helg! Jeg skal gjøre research for hva vi må få med oss på resten av oppholdet nå. Om noen av dere har vært i Australia, så må dere gjerne dele. En ting er hvert fall sikkert –jeg skal tilbake hit, for vet og føler at tre uker her er for lite. Stor klem ♥

JORDEN RUNDT: TREDJE DESTINASJON

Etter en lang reise er vi omsider i Australia! Av alle destinasjoner på jorden rundt-reisen, er det dette jeg gledet meg mest til å besøke. Her har vi tre uker, og det eneste som står på planen er en «dingo tour». Ellers får vi legge opp dagene som vi selv ønsker. Nå er vi i vakre Cairns, og jeg kan nesten ikke vente til å utforske mer i denne byen. Skal også innrømme at det er godt å komme til et sted der alt føles tryggere og mer ordentlig enn i Asia. Veldig takknemlig for at vi har sluppet å kommet i noen konflikt eller blitt syk på turen, for stedene vi har besøkt har hverken hatt politi eller ordentlig sykehus. Her derimot, føles alt som i Norge på den fronten.

australia

Se hvor mye vakkert denne verdensdelen har å by på! Litt kjedelig at både jeg og Jeanette ikke følte oss helt i form da vi kom til Australia i går, men nå som vi har fått sovet en hel del og slappet av føler vi oss heldigvis litt bedre. Godt å lade opp til den neste tiden her, for vi vil se og oppleve alt vi kan og bør ♥

australia0

Har du vært i Australia før? Del gjerne dine tips!

DETTE ER PARADIS!

Den siste uken har vært helt magisk! Vi dro til øyen Gili Trawangan, som ligger i Indonesia –bare en båttur fra Bali. Den fineste solnedgangen jeg har vært vitne til fikk jeg oppleve her, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg tenkte i løpet av uken at dette er paradis. God mat, hyggelige folk og opplevelser som sent vil glemmes. Husker ikke sist gang jeg tok livet så med ro. Kameraet er fult av bilder og skrivelysten er på topp, så jeg gleder meg til å dele mer med dere i løpet av de neste dagene ♥

Ikke rart jeg forelsket meg i solnedgangen her! Hver eneste kveld satt vi oss ned til stranden for å nyte, se og bare drømme oss bort. På bildene sitter jeg hos Casa Vintage. En restaurant med strandområde og nydelig utsikt over stranden og havet. Her har de også den beste maten på øyen i følge TripAdvisor. Vi spiste vegetar, og både potetpai og falaffel derfra kan anbefales. Her er det en atmosfære som bare må oppleves om du besøker øya. Ikke uten grunn dette er et populært sted for å dra på honeymoon.

DSC_0914
DSC_0930

Nå har vi reist i halvannet døgn og har kommet til et helt nytt sted og land! Hvor vi er avslører jeg i neste innlegg. Håper alt står bra til med dere, så kan jeg neste ikke vente til å dele opplevelser, inntrykk og erfaringer med dere. Stor klem herfra!