EVENTYRET SKAL IKKE TA SLUTT

DSC_0779

Kjære dere ♥

Mye har skjedd på kort tid, og jeg kan uten tvil si at jeg har fått oppleve eventyr etter eventyr de siste månedene. Thailand, Indonesia, Australia, Fiji, Hawaii og Los Angeles, tusen hjertelig takk for meg! Det har vært 75 dager med inntrykk, opplevelser og mye lærdom. Jeg er så takknemlig for at jeg tok avgjørelsen om å være backpacker, for dette har virkelig gitt meg noe uforglemmelig. Man lærer så mye og blir satt i situasjoner man aldri trodde man kom til å få oppleve. Jeg har vokst som person, jeg har møtt fantastiske mennesker og har aldri følt meg så inspirert. Det har vært en helt fantastisk reise.

Som dere kanskje skjønner, så er reisen over for denne gang, men det betyr ikke at eventyret har tatt en slutt, for dette skal være med meg resten av livet. Jeg ser ikke mørkt på vintertiden her i Norge, for jeg har mye spennende som venter meg her. Jeg føler jeg har kommet hjem som den beste versjonen av meg selv, og det klør nesten i fingrene etter å være produktiv igjen. Jeg har tusenvis av nye bilder å se gjennom og ikke minst enda flere minner og inntrykk som skal få synke inn. Jeg gleder meg til å dele alt med dere i tiden fremover.

DSC_0810
DSC_0699

Krystallklart vann på en helt øde øy på Fiji, den følelsen er bare helt magisk! En seilbåt satt oss av her, så vi fikk tilbringe noen timer på øya der filmen Cast Away er innspilt. Har dere sett den? Jeg kan nesten ikke vente til å få sett filmen nå som jeg selv har vært på øya. Nå er jeg tilbake i Oslo for noen dager, og fra denne kanten blir det ikke stille i dagene fremover. Så mye jeg gleder meg til å dele med dere! Nå er det mandag og ny uke, og jeg håper den blir fantastisk for dere. Stor klem herfra ♥