DET JEG SAVNER MEST I OSLO

Helledussan! Mamma sendte akkurat en film av lille rakkerjenta som hadde stjelt en dorull og dratt den utover stuegulvet. Haha! Måtte spille av på nytt og le for meg selv. Så kom jeg på at jeg har flere bilder som jeg knipset da jeg var hjemme, som jeg ikke har delt med dere. Disse to firbente er det jeg savner mest med å bo i Oslo. Vil kose med de hver eneste dag! De gir så mye glede og kjærlighet og er så gode at det ikke kan forklares 💕 Tenker på de hver eneste dag, og noen ganger må jeg skrive hjem «send bilde, send film», for jeg vil se hvordan de har det. Godt å vite at de koser seg masse på Vestlandet med familien, og så er det jo ekstra hyggelig å komme hjem når man vet at de blir helt i hundre for å se meg igjen. Smelter fullstendig av disse bildene som er fra Elly sin første dusj (snakker nesten om hundene som de skulle vært barna mine, jeg vet). Men se da!

Far og datter 🐶

Jeg må begynne å tenke på å dra hjem på besøk snart, for jeg savner de sånn. Alle med egne kjæledyr vet hvordan dette er, eller? Om noen vet om en hundekasse eller andre ting man kan glede de firbente med så blir jeg veldig glad! Skal ikke skjemmes bort med bare kos 🐾 🐶💕

JA TIL SÅNNE KVELDER

I går kveld var en sånn kveld som det kommer til å bli mange av denne sesongen! Vi hadde venner på besøk og terrassen ble innviet for sesongen med beerpong og winepong (ikke alle liker øl, så da ble det denne løsningen). Når man har over 56 kvadratmeter med terrasse må man bruke den for alt det er verdt, og jeg ser så innmari frem til alle kveldene vi skal tilbringe ute her. Ikke bare med lek og moro, men soling, middager og sene kvelder med rødvin i glasset og et varmt pledd rundt skuldrene. Så deilig å tenke på for jeg vet det blir mange fine stunder der.

Her er noen bilder fra noen av øyeblikkene vi hadde i går. Vi var 7 personer, så jeg var den personen som spilte for begge lag, haha. Ble ekstra mye jubel når noen klarte å kaste ballene i koppen siden jeg heiet på alle 😋

Veldig hyggelig kveld! Nå skal vi ut å spise på en restaurant jeg har hørt skal være den beste når det kommer til indisk. Mer om det når jeg er tilbake, nå må jeg nemlig komme meg avgårde for å rekke bordreservasjonen vår. Snakkes 💛

AFTERWORK YOGA

Nå kom jeg, Astrid og Inga-Sofie nylig hjem etter å ha vært på yoga. Det er uten tvil det beste jeg har gjort meg selv på lenge! Følte meg som en ny person etterpå, avstresset og balansert i kroppen. Pusten min roet seg betraktelig takket være denne timen. Det er ikke bare avslappende, men trening i tillegg. Balansen min hadde godt av det og jeg ble også helt varm i kroppen.

Det var Karoline som driver Indah Yoga som instruerte oss i showroomet til Polhem PR. Hun ledet oss gjennom Yin & Yang (avspenning og styrke). Yin yoga er utviklet for å trenge dypt inn bindevevet slik at vi får bedre fleksibilitet. Vi jobbet med å løsne energiblokkeringer og øke energiflyten, noe som passer meg utmerket nå. Yang yoga er den mer tradisjonelle hatha eller vinyasa baserte asana praksisen, som utvikler muskelstyrke, utholdenhet og fleksibilitet. Dette trengte jeg virkelig, og jeg innser nå at det er noe jeg må gjøre mye oftere når jeg merker hvor godt det gjør for kropp og sjel.

Skal bli med på yoga om en uke igjen, men vurderer og få meg noen timer til før det. Er nemlig veldig anspent i kroppen, og etter mye angst den siste tiden blir det ikke akkurat bedre. Kanskje yoga kan være fasiten på hvordan jeg kan få det bedre og lettere også. Jeg skal utvilsomt gi det en sjanse fremover! Trenger å komme i kontakt med pusten min og bli mer bevisst over den.

MER AV KVELDER SOM DETTE

ARRANGEMENT HOS SUMO RESTAURANTEN PÅ SOLLI PLASS / SPONSET  OPPLEVELSE

De hyggelige og koselige kveldene trenger ikke alltid å være tilrettelagt til helgen, heller tvert i mot spør du meg! Det gir også ukedagene høydepunkt, og følelsen av at man har noe å se frem til og at hverdagene går treigt kontra helgene som går unna på et lite knips. I går kveld var en slik kveld. Jeg, Astrid, Glenn og Julian dro på Sumo Restauranten på Solli plass, som har vært en favoritt siden jeg besøkte restauranten for første gang i Bergen for tre år siden. Nå er restauranten heldigvis i Oslo også, og det er alltid et høydepunkt å komme dit. Timene fløy avgårde, og plutselig hadde vi vært der i tre timer. Hyggelig selskap, femretters meny med vinsmaking. Et godt eksempel på at mat ikke bare er mat, men kan være litt av en opplevelse. For en kosekveld!

Victor Pepin kom hele veien fra Frankrike for å gjøre oss bedre kjent med viner fra William Fevre. Sammensetningen av vin og retter var med andre ord ingen tilfeldighet og det gjør opplevelsen helt magisk. Alt falt i smak for oss alle, og vi kunne nok ha tilbrakt en hel dag på en opplevelse som dette. Over ser dere noen av bildene vi delte på Instagram og Snapchat i løpet av kvelden.

Var godt å komme tilbake til Sumo Restaurant etter bursdagsfeiringen min. Ser frem til hvert besøk her, og fremover er det ekstra koselig å dra dit siden de har stor uteservering på Solli Plass også. Da vi kom i går var det fullt av folk som koste seg utendørs med sushi og noe godt i glasset. En kveld for minneboka dette!

EN GOD GJERNING

Før påske tok jeg en opprydning i klesskapet mitt! Det resulterte i en stor pose med helt fine klær jeg ønsket å gi bort til Fretex, mens en annen pose ble fylt med ødelagte og slitte klær. Jeg har jo levert klær til Fretex en rekke ganger, men var faktisk ikke klar over at Fretex samler inn ødelagte tekstiler også. Dette kan være alt fra sengetøy, klær, sko eller en sokk med hull. Det er jo ganske logisk at de samler inn dette også, siden de gjenbruker så mye som mulig. Det som er ødelagt kan blant annet brukes til materialgjenvinning eller energigjenvinning. Helt genialt, og man føler virkelig at man gjør en god gjerning ved å samle dette opp og levere det inn, i stedet for å bare kaste det i søpla. Kan man ta vare på miljøet, så bør man ta vare på miljøet. Ikke alltid så mye som skal til. Dette kan leveres i Fretexboksene som står rundt om både i byer og tettsteder (søk her hvor din nærmeste Fretexboks ligger). Det kan også leveres i Fretexposen på Posten og i alle Lindex-butikker.

Visste heller ikke at de samler inn  bøker, bilder, glasstøy, pyntegjenstander, sportutstyr og andre ting. Også dette er det mye bedre å gi til Fretex eller noen som kan ha bruk for det –eventuelt selge, i stedet for å kaste det. Man kaster jo så uendelig mye søppel fra før, og kan man redusere det så bør man gjøre det.

Du finner enda mer informasjon om Fretex på deres hjemmeside! Der kan du finne second hand butikker, få vite hva som skjer med klærne etter du gir og miljøvennlige tips om forbruk og gjenbruk. Utrolig bra, og det føles så godt å bli mer bevisst på miljøet. Dette er faktisk noe jeg vil lære enda mer om, så om noen har noe å dele setter jeg pris på det 💕

Dette er ikke noe samarbeid med Fretex eller noe, bare noen tips som kanskje vil inspirere dere til å gjøre det samme jeg gjorde i går. Nemlig samle opp ødelagte klær i en pose som går til Fretex for materialgjenvinning  og en pose for gjenbruk. Oppdaget en container som er like ved her jeg bor, så den kommer til å bli brukt flere ganger fremover. Allerede begynt å samle opp til ny levering. Jeg er også glad i å selge på Tise. Klær jeg føler blir lite brukt eller som jeg føler «alle» har sett meg i, som er like fine som ny. Bøker jeg har lest ut. Sko jeg ikke bruker lengre, eller pyntegjenstander som ikke har plass lengre. Det er så mangt mangt som kan komme til nytte for andre når det ikke gjør det for en selv lengre. Skal legge ut mer på Tise (@juneholm) i løpet av dagen, og innom postkontoret for å sende en pakke jeg har solgt der nå.

Ønsker dere en fin dag, så snakkes vi senere 😍