HELGEN KUNNE IKKE FÅTT EN BEDRE AVSLUTNING

Sånne øyeblikk som ikke ber om oppmerksomhet, men fortjener all oppmerksomhet det kan få. Skrev det som tekst til dette bildet på Instagram, og det kunne vel ikke ha passet bedre? For naturen, som ofte er helt nær eller ikke langt unna, ber ikke om oppmerksomheten som så mye annet. Den er der. Kanskje mange glemmer av den i hverdagslivet, spesielt de som bor i byer. Og kanskje de som bor landlig til tar det for gitt. Har selv blitt mer bevisst på å sette pris på naturen og omgivelser som dette etter å ha bodd i en by og blitt mer bereist. Har lært meg at det fortjener oppmerksomhet og tilstedeværelse, likevel kan jeg glemme det i blant. Vi må åpne øynene, lytte og kjenne på følelsene det gir. Først da kan man legge merke til hvor vakkert det er, og man kan ta det innover seg. For meg er det både terapi og inspirasjon og påfyll.

Det er sånne stunder som får meg til å tenke over det å leve, samt kjenne på det. Stadig får vi påminnelser om at livet er skjørt. Det er en god grunn i seg selv til å gjøre det beste ut av hver dag vi får tildelt. Det er spesielt øyeblikk som dette jeg vil ta med meg når rutiner og hverdagsliv plutselig renner over meg igjen. I blant skal jeg stoppe opp og tenke meg tilbake også. Fordi det er fint, og livet skal være fint. Er det ikke det, så er det desto større grunn til å tilbringe tid ute i det fri.

Det er ikke lange turen fra Tomrefjord og opp til fjellet. Likevel er det som å komme til et helt annet og nytt sted. Så glad for at jeg, Kristine og Astrid tok denne turen i går kveld. Skal aldri undervurdere godt selskap og et forfriskende bad! Tenker å dra tilbake til Oslo i morgen, og da gjelder det og ha slike opplevelser friskt i minnet. Skal huske på det, ta vare på det og ikke glemme hva det gir. Så skal jeg bli enda flinkere til å oppsøke det i byen også. For vi må ikke glemme det eksistensielle. Det er noe av det viktigste i livet, spør du meg.

Nå er treningsklærne på, og jeg skal ta en fjelltur. Muligens den siste for denne sommeren. I Oslo blir som regel naturens skapelse byttet med menneskers skapelse. Ikke like enkelt med en fjelltur, så da blir blir det trappetrening og sykkelturer langs asfalten. Fint det også, vel og merke!

DET BESTE JEG VET PÅ DAGER SOM DETTE

FOR EN DAG! Endelig kom sommeren tilbake her også ☀️ Nydelig sol, og da kan man ikke gjøre annet enn å nyte. Har utnyttet dagen til det fulle. Jeg, Astrid og Inga-Sofie tok turen til Helsetnakket på Vikebukt for å få oss en fjelltur. Etter det ble det bading og solslikking i Flatevågen. I kveld skal vi ut på tur med kajakkene. Gleder meg til det også! Dette er en sånn dag jeg håpet på før jeg reiste fra Østlandet til Vestlandet for ferie, og i dag har jeg virkelig fått nyte naturen og omgivelsene her til det fulle –og det i godt selskap 💕 Tok med kameraet og angrer ikke på det når jeg ser bildene!

En tur jeg virkelig anbefaler! Ikke for bratt, men likevel grei stigning. På toppen er det helt fantastisk utsikt også, og man ser utrolig mange fjorder. De to siste bildene er fra Flatevågen, der vannet faktisk var 24 gradet. Da nøler man ikke med å hoppe uti 😀

Flaks for oss her, så skal det bli flere slike dager! Jeg gleder meg allerede, og når været ikke er sånn her lengre, så drar jeg bare til Oslo 🌼

FRED TIL FJELLS

Fem jenter til fjells, og det gjorde godt! Det har blitt en årlig tradisjon, og den håper jeg vi kan ha i mange, mange år til. Kvalitetstid med hverandre, i litt andre omgivelser enn vi vanligvis pleier å ha. Vi satt lenge rundt bordet i går kveld. Hev ikke maten innpå, men nøt den –sånn vi egentlig burde gjøre hver dag. Vi så på utsikten, som at vi ikke hadde sett den samme utsikten i fjor og året før der igjen. Vi pyntet oss ikke, men hadde sånne klær som er alt for behagelig å ha på. Så er det denne luften, som er helt spesiell til fjells. Så frisk og ren og god. Ikke rart vi sov godt, og det til langt utpå formiddagen. Vi satt lenge rundt bordet i dag tidlig også, som at det ikke var noe som ventet på oss etter frokosten. Men så var det det. Vi dro ned fra fjellet, men skulle helst hatt det sånn mye lengre. Fordi fjellet, hytta og venner er så fint.

Vi må huske disse stundene og ta vare på de. Spesielt når stress og jag kan virke altoppslukende. Da kan vi tenke tilbake og glede oss til neste gang.