FAVORITTER FRA GOMAYE

Annonse: Gomaye

For første gang i år har jeg denne uken gått med sommerkjoler og åpne sko. For en følelse, ikke minst lyser jeg opp og blir glad av det. Det er over tyve grader i luften, og mai er rett rundt hjørnet. Vårgarderoben min har utvidet med flere nyheter fra Gomaye. Det et et nytt skandinavisk merke, som man bør merke seg! Plaggene er behagelige, feminine og avslappet. Virkelig perfekt for tiden fremover, så jeg vil vise dere disse nye favorittene til våren og sommeren. Alt fra Gomaye består av høy kvalitet og bærekraftig materiale. Det gjør det ekstra fint å bruke plaggene synes jeg 💛 Sjekk ut hjemmesiden til Gomaye, for å finne noe fint og miljøvennlig du også!

Hvor søt er ikke denne?

Kan ikke annet enn å bli glad av disse fargene!

Så behagelig, ikke minst med så fine detaljer!

Denne jakken har jeg allerede rukket å bruke mye! Buksen kjenner man omtrent ikke at man har på, fordi den er så komfortabel. Disse to plaggene synes jeg er fine både sammen og hver for seg.

Kan ikke annet enn å glede meg til hver dag vår- og sommerklærne skal på! Heldigvis blir det mange av de dagene fremover 💛

ÅRETS FØRSTE BAD

Husker godt da jeg var liten og hoppet til havs i midten av februar. Nå er jeg nok litt mer pingle av meg, men likevel fornøyd med å ha fått til årets første bad før mai er her. Inga-Sofie kom nemlig fra Barcelona til Oslo i går, og vi hadde en halvveis avtale om å utfordre hverandre til et bad. Vi gikk en tur rundt Ekebergparken, før vi gikk ned til Sørenga for å få saltvann på kroppen. Det var kanskje ikke den mest behagelige opplevelsen, men føltes likevel godt etterpå. Solen gikk ned bak oss, og vi hadde det gøy!

Ja, takk til mange flere kvelder som dette i tiden fremover! Gleder meg allerede, jeg 😎

LUKSUS FOR HÅRET

Reklame: Joico (behandling og produkter er sponset)

Man skal  ikke undervurdere litt tid til seg selv. Denne gangen gjorde jeg det med salongbehandlingen til Joico som forebygger skadet hår. Dette er en ny serie som heter Defy Damage, og jeg har sikret meg både sjampo, balsam og hårkur fra serien til hjemmebruk også. Uten å overdrive er dette de aller beste produktene jeg har brukt til håret mitt. Grunnen til at jeg har blitt så glad i denne serien er at det gir umiddelbar effekt, og skaper et sunnere og sterkere hår. Ikke minst, blir det silkemykt!

Flere salonger utfører denne behandlingen, og hvis de ikke gjør det, bør du tipse frisøren om det! Virkelig gull verdt for håret. Her er noen av fordelene:

– 80% mindre sjanse for at håret brekker
– 5 ganger sterkere hår
– Styrker og fornyer hårets bindinger
– Jevnere fargeresultat
– Umiddelbar myhetsfølelse og glans
– Reduserer tørketiden

Så fornøyd med håret mitt om dagen! Muligens aldri vært så fornøyd med det, og det er fordi jeg har denne lengden på det (tror ikke jeg har hatt det så langt naturlig før). I tillegg til at det er sunt og fyldig. Men for å vedlikeholde det er det viktig å ta vare på det også, så disse produktene skal bli fast inventar på badehyllen. Ingen vits å bytte de ut når jeg er SÅ fornøyd med de. Et lite fredagstips, og noter dere ned Joico Defy Damage, for de produktene er helt magiske for håret.

SMIL DU ER PÅ AFTERSKI

The mountains are calling and I must go.. 😎⛷💖

Det er så hyggelig å se på bildene fra påskeferien! Faktisk så hyggelig at jeg blir like glad av det nå, som jeg var i øyeblikket dee ble knipset. Nå er ferien over for denne gang, men jeg kjenner meg så motivert for det som skal skje fremover at det går helt fint å stå opp til alarm igjen og ha ting å ta hensyn til i kalenderen. Dagene skal fylles opp med mye spennende, og det er akkurat sånn jeg liker det. Nå skal en ny podcast spilles inn, og den slippes allerede i morgen 🤗

Dag nummer to på Vestlia Resort, og første dag med afterski. Dro på Havsdalskroa der Staysman og Lazz spilte. Herlighet så gøy det var!

Andre gang vi dro på afterski var vi på Kikut. Dette var ute, en del større og igjen med live musikk. Massevis av folk og stemning!

Møtte tilfeldigvis på tre stykker som var på cruiset i Egypt i høst, og det er alltid like hyggelig å møte på de. Her med Erlend. Andre bildet er av Julia og typen hennes. Hun hatet påskeharekostymet, men jammen endte hun opp i det selv.

På vei hjem fra et afterski det ikke ble noe av. Var nemlig sent ute, så da vi kom dit var det tomme lokaler og strake veien hjem igjen. Klarte å ha det gøy fordi.

Litt trist at det er over, men ingen tvil om at det blir tilbake til Geilo og Vestlia Resort. Alltid like bra der 💕

PÅSKEKOS PÅ VESTLIA RESORT

GOD PÅSKE 🐣☀️💛

Forrige helg hadde jeg ingen aning om hva påsken skulle bringe, men alt har løst seg i løpet av uken. Tror jammen meg jeg har hatt den beste påsken jeg noen gang har hatt. Har kost meg skikkelig fra start til slutt på Vestlia Resort på Geilo, og dagene har overgått forventningene. Faktisk så mye at oppholdet ble utvidet med to dager. Har altså vært til fjells i fem dager, og det har vært deilige dager med hotellfrokost, påskeesol, afterski, treretters middag og godt selskap -for å nevne noe av mye. Jeg har bare vært på afterski en gang før, og den gangen kan ikke sammenlignes med nå, for stemninga tar seg opp så snart det er påskeferie og ikke vanlig helg. Det er vel verdt å være sliten i dag!

Jeg har en del bilder fra uken, så vil oppdatere mer i morgen! Her kommer fra første dagen, med utsikten fra hotellrommet. Den dagen skulle vi egentlig på afterski, men vi kom litt sent i gang, så endte opp med å spise middag på hotellet og være der hele kvelden. Superkos det også! Håper dere også har hatt en nydelig påske! 💛

NOE Å SE FREM TIL

Hei ☀️ Denne uken leverer når det gjelder sol, og det er forhåpentligvis ikke annet enn en fin oppladning til påsken! Når solen fortsett er fremme klokken åtte på kveden, kan man ikke annet enn å bli glad. I dag har jeg bare jobbet og vært på en frisørbehandling hos Joico. Jeg har faktisk ikke vært hos frisøren på over et år, så håret trengte litt ekstra pleie. Ble så fornøyd, så deler fra det i morgen 💛

Skal ikke undervurdere en liste, for å minne seg selv på hva man har å se frem til. Dette står på min plan nå:

🌼 Podcast! Jeg gleder meg til hver gang vi skal i studio for å spille inn ny podd, og føler meg så heldig som får dette inn i timeplanen hver uke.

🌼 Påske! Foreløpig er ingenting spikret, men jeg har flere muligheter, så hyggelig skal det bli uansett.

🌼 Prosjekter! Jeg har noe veldig spennende i vente, og selv om det blir mye jobb, gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang og se fremgang. Tror også det kommer til å bli godt mottatt.

🌼 Juni! Uten tvil en av årets beste måneder, og jeg har en skikkelig god følelse. Siste måneden jeg bor i denne leiligheten, så måneden skal brukes godt.

🌼 PT! Som nevnt i forrige innlegg blir det PT fremover, så dette ser jeg frem til å komme i gang med. Vet jeg kommer meg til trening på egenhånd også, men det gir utvilsomt ekstra motivasjon med en personlig trener.

🌼 Fjellturer! Noe av det beste jeg vet (og det jeg savner mest ved å bo i Oslo), er fjellturer. Spesielt på sommeren. Kveldsturer der man får se solnedgangen fra toppen, er noe av det fineste. I år har jeg lyst å prøve noen nye turer også, og ikke bare de typiske jeg går når jeg er hjemme på Vestlandet.

🌼 Festivaler! Dette er det bare fire år siden jeg oppdaget, men etter det har det alltid vært noen festivaler i løpet av sommeren. Utrolig nok har de aller fleste blitt bestemt noen dager i forveien og ikke vært nøye planlagte, men kanskje derfor det alltid har blitt så gøy også!

🌼 Reise! Vet ikke hvor og hva enda, men skal definitivt gjenta fjorårets. Da ble det tur med Julia på cruise i Rødehavet og jentetur til USA. Må bli noe i år også, som kan fylle opp minneboken.

🌼 Vennetid! Her er det jo allerede planlagt mye i godt selskap, og enda mer vet jeg at det blir i tiden fremover. Føler meg så heldig som har så mange gode personer i livet mitt, og de står høyt på prioriteringslista mi.

🌼 Bli ferdig! Jeg har jo jobbet mye med meg selv i lang tid nå, og jeg ser sånn frem til å forhåpentligvis senke skuldrene og få en avslutning. Vet dette er noe som styrker meg på sikt, og vil gjøre alt lettere, men skal heller ikke legge skjul på at det føles mye til tider.

Med min gode bestekompis Glenn!

Jeg er egentlig i en tid der ting er litt uforutsigbart, siden jeg skal finne nytt sted å bo og komme ordentlig i gang med nye, viktige prosjekter. Likevel er jeg så lite stresset over dette. Selv om det er under tre måneder igjen til alt må skje, så vet jeg bare at det løser seg. Det er ikke vanlig for meg å være, men utrolig godt å være så avslappet i forhold til det også. Alt løser seg for snille jenter, er det ikke det man sier! Jeg tror og håper det 💛

HERMINE HOLD

Reklame: Hermine Hold & ByTheCurrent / Foto: Madeleine Lohne

Forrige uke ble jeg invitert til lanseringen for Hermine Hold i Norge. Det fant sted på Ekebergrestauranten, og var så gjennomført. Isabella Lövengrip, som er en av gründerne bak merket, var også til stede. Er det ei som virkelig har gjort business av blogg, er det henne! For en inspirasjon. Hun har turt å satse, og ikke vært redd for å feile. Ikke uten grunn hun er Sveriges mektigste businesskvinne.

Hermine Hold er en merkevare med hårtilbehør. For å tilføye noe ekstra til frisyren, antrekket og hverdagen. De blander enkelhet og åpenhet, med nysgjerrighet, ambisjon og mot til å utfordre. Nå har Hermine Hold altså beveget seg ut fra Sverige og til Norge. Mer fra lanseringen her!

Ikke bare var det inspirerende å være der, men også hyggelig med så mange venner på et og samme sted!

ONLY GOOD VIBES

Reklame: Ideal of Sweden

Jeg har vel sagt det før, men jeg er så glad i mandager! En fin helg er forbi, og selv om jeg våknet støl som bare det etter trening, føles det godt med en ny uke. Høydepunktet på mandager er innspilling av ny podcast! Jeg skal snart dra ut døren for å møte Glenn på jobb, så slår vi følge til studio. Mange har trodd at vi planlegger podcastene på forhånd, men det er minimalt. Faktisk kommer det aller meste på sparket, og da blir det desto mer ekte og fint synes jeg 💛

Vil dele bildene med dere fra launchen av den nye kolleksjonen til Ideal of Sweden. Her snakker vi vår- og sommervibber. Location var en utrolig fin og lys leilighet på Majorstuen, og dekoreringen er inspirert av de nye iPhone-dekslene. Det vil si mange fargerike blomster, drinker og andre fristelser. Så gode vibber, og massevis av fine folk! Har hatt en lang periode der jeg ikke har vært på eventer, men nå synes jeg det er så hyggelig å være tilbake 🤗

Fine Ida Helene spiller deilig musikk, og det er like stas hver gang!

Ååå, Linnea og Glenn 💛 Så herlige de to!

Jeg, Angela og Glenn  ☀️🍸💛

Tusen takk til Vass PR og Ideal of Sweden for denne hyggelige formiddagen! Håper denne uken her fortsetter med sånne vibber også. Ordentlig vårfølelse, så jeg gleder meg til å komme ut 🌼

KJÆRE JUNE

Akkurat nå skal du få lov å gi deg litt selvmedlidenhet. Akkurat nå skal du få lov å se deg selv. Akkurat nå skal du bare være. Ikke gjøre, tenke eller strebe. 

Du hater disse stundene der du sitter alene en kveld, spesielt på helg. Husker du egentlig forrige gang du satt en fredag- eller lørdagskveld i eget selskap? Nei. Du blir rastløs og stresset av det, og vil helst være rundt mennesker du er glad i. Du sier ja. Smiler stort. Ler. Byr på deg selv. Er der. Det er ikke påtatt, det kommer naturlig. For du føler deg glad, og det får deg til å glemme hvordan du egentlig har det. De gjør deg trygge, selv om du stadig scanner omgivelsene for eventuelle farer. Er du alene distraherer du deg fra det, med gjøremål, distraksjoner og annet. Alltid så overaktivert. Aldri snill med deg selv.

Det er en forskjell fra da til nå, for nå har du bevissthet rundt det. Bevisstheten vekker reaksjoner, faktisk ganske mange reaksjoner inni deg. Det føles overveldende, og alt blir enda mer skummelt. Det har gått opp for deg at dette mønsteret som har vært det eneste riktige for deg, egentlig er helt feil. Du jobber med det hver uke nå, og har gjort det lenge. Alene, eller sammen med fagpersoner. For mønsteret kan ikke få fortsette lengre. Du bryter det, litt etter litt.

Du prøver å si til deg selv at du har tatt store steg, men du belønner ikke deg selv. La deg selv gå fra å være overaktivert til innenfor en toleranse. For det er innenfor toleransen du kan senke skuldrene og ta vare på deg selv. Du må holde ut rastløsheten, stresset og la «alle andre» ha det gøy, uten at du tar del. For i det du sier ja, sier du nei til noe annet. Du sier alltid nei til deg selv, men ja til alt det andre. Nå må du begynne å gi deg selv noen ja også.

Dette må til for at det som er skummelt, skal bli mindre skummelt. Alt det som du nå anser som farlig, blir kanskje ikke så farlig om kroppen din er rolig og øynene dine klare. Det er jo sånn du egentlig vil se det. Du vil se realiteten og ikke traumene. Men så blir traumene realiteten, for de har satt sine spor i deg. Nå må du stå i det som trigger deg, og stå i det som kan utløse alle disse farene. For hver gang du gjør det, blir det en seier til deg selv. Det er så mye følelser, tanker og bevissthet hos deg nå. Vi har det alle, og akkurat i dag har dette gjort ekstra vondt for deg. Det tok kanskje overtaket, og du måtte vise deg svak. Kanskje måtte det til for å bli sterkere.

Bildet du tappert streber med å gjøre perfekt, ser fint ut på avstand. Ser man nøyere etter, kommer sannheten frem.

Prøv å vær stolt for at du viste deg svak. Prøv å vær stolt over at du har tatt noen steg. Prøv å vær stolt for at du akkurat nå sier ja til deg selv. 

TING SKJER

Visste at sola kom til å skinne igjen 💭

Ting skjer om dagen, og det gjør meg glad! Det er så mye å ta tak i om dagen, og det er ingen tvil om at nye, spennende utfordringer venter på meg. Hadde jeg kunne spole tilbake noen måneder var ikke dette den fjerneste aning, men gode muligheter kommer. Jeg har blitt flinkere å telle de små seierene og ikke bare de store. Det har gitt meg så mye mer glede inn i hverdagene.

Både i dag og i går har jeg vært på møter for hva som skal skje fremover, men også fått møte venninner. Disse bildene ble knipset mellom slagene, og rett rundt hjørnet ventet årets første måltid utendørs. Pizza på Aker Brygge kan aldri slå feil når solen skinner!

Fotografen er Angela Celine 💕 Vi har den siste tiden møttes tilfeldig ved flere anledninger, og klikket så bra sammen. Ekstra hyggelig å møtes på privaten for middag og kos også. Samtalene flyter så lett i selskapet hennes!

Har dere forresten hørt dagens podcast-episode? Synes den er så fin! Kan fortelle mer om den i neste innlegg, men hør gjerne i mellomtiden her. Så stolt over Glenn!