ET HALVT ÅR MED DEG

30. mars 2019
Ei av mine nærmeste venninner har bursdag, og vi drar for å feire henne. Utestedet vi har bestemt oss for å dra på, viser seg å ha for lang kø. Det er kaldt og vi vil ikke vente ute i over en time. Vi blir enige om å dra til første utested som ikke har kø.

Her skal det jeg minst venter, faktisk skje. 

Vi åpner en stor tredør. Det spilles musikk, lokalet er folksomt og vi har hatt det gøy her før. Jentene drar i baren, kjøper drikke og går mot dansegulvet. Det er folksomt, og mange som passerer. En av de som går forbi kan jeg likevel ikke unngå å legge merke til. Han er uten å overdrive den fineste jeg har sett. Blikkene våre møtes, og i dette øyeblikket skjer det noe med meg. Jeg får en følelse jeg ikke har opplevd før. Jeg snur meg igjen for å sjekke om det hele faktisk er sant. Til min overraskelse snur han seg også. Følelsen jeg først fikk da vi så hverandre, ble enda sterkere nå. Jeg vender oppmerksomheten mot jentene igjen, men det er ikke for mange sekunder. Jeg må nemlig snu meg på ny. I det jeg snur meg, gjør han det samme. Blikkene våre møtes for tredje gang, og jeg sitter med den samme uforklarlige følelsen inni meg. Jeg prøver å riste det hele av meg, er snart på dansegulvet, men må snu meg en siste gang. Når jeg gjør det, møtes blikkene våre igjen. Han står fortsatt å ser på meg.

Jeg spør meg selv hvem han er, og hva det var som skjedde. Jeg fikk en ro i hele meg når jeg så på han. Ikke minst, jeg følte på hele meg at jeg kunne stole på han og være på trygg han. Dette var helt spesielt for meg. Ikke lenge før hadde jeg sagt til psykologen min at jeg aldri kom til å føle meg trygg på en mann. Jeg følte meg for ødelagt for det. Frykten min forsvant. Alt jeg var redd for var borte på noen sekunder.

Det går ikke mange minuttene på dansegulvet før jeg sier til jentene: “Jeg må dra tilbake igjen, for jeg kan ikke miste han der.” Når jeg kommer opp til baren, står han fremst i køen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si, men det som skjer er ren impuls. Jeg tar han på skulderen. Han snur seg. Jeg sier noe som overrasker meg.

Hei, er du singel? Spør jeg.
Ja, og flaks for meg at du spurte. Jeg skulle bare kjøpe den ølen her og finne deg. Svarer han.

Vi setter oss ved et bord. Der blir vi sittende. Praten går i ett, det føles så naturlig og riktig. Tiden viser seg å gå fort i selskapet hans også. Dempet belysning går over til flombelysning. En vakt kommer, sier at utestedet er stengt nå. Vi blir de siste som drar derfra og i det vi kommer utendørs, vil jeg ikke si ha det. Det ville heldigvis ikke han heller. Vi blir enige om å slå følge hjem til meg. Der blir vi sittende å snakke til neste morgen. Uten betenkning deler jeg alt, som at han har kjent meg lenge allerede.

Når han må dra videre på jobb dagen etter, vil jeg ikke at han skal dra. Etter dette møtes vi igjen og igjen og igjen og igjen. Femten dager senere bestemmer vi oss for å dra på påskeferie sammen. Etter det har det vært oss to.

Vi har gått en lang vei på et halvt år, og jeg er så enormt takknemlig for det vi har fått. Nå bor vi sammen, og snart flytter vi inn i vår egen leilighet også. Kjære Thomas, takk for alt vi har og alt du er for meg. Jeg lever mitt beste liv med deg, og gleder meg til fortsettelsen vår! 

SANOMA RESTAURANT

Reklame: Invitert til arrangement.

Hei dere! Et tilbakeblikk fra torsdagen, da United Influencers møttes på den nyeste restauranten på Tjuvholmen. Nemlig Sanoma. Konseptet er “Social Dining”, hvor koreansk kokkekunst møter nordisk matkultur. Mye fristende for enhver smak, og prisene er etter mitt skjønn ikke for høye. Kan anbefales, og jeg gleder meg allerede til å innta restauranten igjen. Helt fantastisk atmosfære, og jeg trivdes så godt at jeg var en av de aller siste som dro derfra. Så om du vil prøve noe nytt er det virkelig det nye stedet å dra!


Rett før vi gikk inn døren! Smakte forresten østers for første gang, og ble overrasket. Det var nemlig det jeg likte aller best av det vi fikk servert. Ikke siste gang jeg spiser det med andre ord. Gleder meg til å ta turen igjen og prøve andre retter fra menyen! 💕

TRENING MED BJØRN BORG

Reklame: Invitert til arrangement.

Vitenskap viser til at trening og klassisk musikk gjør en smartere, så Bjørn Borg inviterte til en RÅ treningsøkt med live musikk av Oslo Strings! Vi var en god gjeng i salen, og hadde Stine Hartmann som instruktør. Hun er en livlig energibombe i seg selv, så umulig å ikke bli revet med. Var nok ikke uten grunn jeg var støl i flere dager etterpå! Når økten var ferdig stod frokosten å ventet på oss, deilige smoothier fra Lett Oslo.

Tusen takk for en herlig økt! Håper det ikke blir siste gang 😁💪


Her med skjønne Adrienne.      

En siste notis: Treningsklærne til Bjørn Borg er uten tvil av de beste jeg har brukt. Sitter godt på kroppen og ser bra ut!

EN NY START

Denne uken har jeg gått gjennom alt innholdet på bloggen helt tilbake til 2014. Jeg har tenkt på det en stund, men ikke gjort noe med det før nå. Ønsket det mest for å vite hva som faktisk ligger ute, siden man naturligvis glemmer en del på så mange år. Det trengtes en gjennomgang! Det meste av innholdet har blitt beholdt, og noe har blitt fjernet. Ingen tvil om at det har vært mange fine tilbakeblikk underveis, og jeg er utrolig glad for at jeg har et sted å oppbevare alle disse minnene.

Anledningen for å gjøre dette var helt perfekt, for jeg har flyttet bloggen min til blogg.no. Jeg var så motivert da jeg hadde bloggen min her for 5 år siden, og aldri vært så flink å skape innhold som da. Jeg vil kjenne den gnisten igjen, og det har jeg fått allerede. Dette vil absolutt være en stor motivasjon for meg, og motivasjonen er vel det viktigste uansett hvilken jobb man har. Jeg har bestemt meg for å satse fullt og helt på godt innhold fremover, så ser frem til å være mer aktiv og dele mer med dere både på blogg, Instagram, YouTube og selvsagt i podcasten jeg holder på med.

Dette føles som en helt ny start, og jeg gleder meg til å ta dere med på fortsettelsen! Jeg vil skape innhold som gjør at du føler det er verdt å følge meg 💛

FØRSTE GANG PÅ BARRY’S

Det måtte en god kompis til for å dra meg med på Barry’s Bootcamp! Jeg synes det er litt skummelt å prøve noe nytt når det gjelder trening, for når noe er nytt vet man ikke helt hva man går til. Men en gang må være den første, og alle må starte et sted. Hjalp likevel å ha med Glenn som jeg er trygg på, og han er også godt kjent med timene på Barry’s fra før og har snakket varmt om de. Nå skjønner jeg hvorfor!

Økten var 10/10, og jeg fikk følelsen av å mestre den. Var så motivert og ga absolutt alt, så kjente at det begynte å gå rundt for meg på slutten av timen. Ikke minst gjennomvåt av svette, trengte påfyll av vann og hadde ikke mye mer å gi. Hvordan «dagen derpå» er? Jeg er støl som bare det, og kjenner kroppen har fått kjørt seg. Likevel frister det til gjentagelse, så jeg gleder meg allerede til neste gang! Heldigvis var det ikke noe å være redd for, og jeg hadde klart meg like fint på egenhånd. Selvsagt ekstra gøy med trening når man kan dele økten med noen, og får pleiet vennskapet i tillegg. 🏋️💪🏃‍♀️

Barry’s var i går, og i dag har vi vært på løpebane. Gøy med variasjon, ikke minst være utendørs når været er så bra! Kondisjonen trengs å få opp, så det skal bli mer løping på denne jenta fremover 😁

Har du prøvd Barry’s? I tilfellet, hvilken time/timer liker du best?

MIDDAGSTIPS: FLASKEGRESSKAR MED OST

Har du sett denne grønnsaken før? Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har tenkt spesielt over den, før her om dagen. Jeg gikk tilfeldigvis innom en frukt og grønt, og la merke til den. Under stod teksten «flaskegresskar / butternut squash». Jeg søkte opp og fant forskjellige oppskrifter. Det ble middagen i dag, og hos meg falt det i smak!

Smaken av flaskegresskar vet jeg ikke å sammenligne med en annen smak, men det nærmeste jeg kommer er kanskje søtpotet? Arrester meg gjerne, men smaken kunne minne meg om det. Selve fyllet vil garantert smake utmerket i bakt søtpotet også. Et fint alternativ om du ikke finner flaskegresskar i butikken din. Gresskar har sesong nå, så denne lunsjen eller middagen er helt perfekt for de kommende månedene!

Dette trenger du: 
1 stk flaskegresskar / butternut squash
100 g chèvre
50 g mozzarella
50 g valnøtter
4 ss honning
Timian (gjerne fersk)
Havsalt
Pepper

Dette gjør du:

  1. Del gresskaret i to og skrap ut frøene. Lag noen store ruter med en skarp kniv, men pass på så det ikke går helt gjennom skallet. Dette gjør at det blir raskere bakt.
  2. Legg begge delene med snittflaten opp i en ildfast form. Stek på 150 grader i 30-40 minutter, eller til det virker mørt. Ta ut formen av ovnen og skru opp til 200 grader.
  3. Mens gresskaret steker gjør du klar fyllet. Skjær chèvre og mozzarella i biter og grovhakk valnøttene. Fyll gresskaret med osten og valnøttene. Dryss litt havsalt, svart pepper, honning og timian over. Sett den tilbake i ovnen til osten begynner å smelte, og har fått en gyllen overflate, ca. fem minutter.

Håper det faller i smak hos dere også 🍁💛

Jeg har hatt en ordentlig deilig dag med mye June-tid. Som å bruke lang tid på å fikse neglene mine (fransk manikyr på akrylnegler tok sin tid å gjøre selv, men jeg ble så fornøyd). Ellers bare jobbet og kjent at det har vært så deilig å vite at det ikke er noe jeg MÅ rekke utenfor leiligheten. Men nå føler jeg for å rekke trening, bedre sent enn aldri!

JEG HAR KJØPT MIN FØRSTE LEILIGHET!

Dette har jeg drømt om i mange år, og nå har det endelig skjedd. Jeg har kjøpt min første leilighet! Kjøpskontrakten ble signert i dag, og jeg kan nesten ikke vente til innflytting. Et stort steg inn i voksenlivet, og det føles så riktig nå. Det skal ikke bare være mitt hjem, men vårt hjem. Ser frem til at det står June & Thomas på postkassen og til å komme inn døren til noe vi har sammen. Leiligheten er utrolig fin i seg selv, men finere skal den bli når vi får litt mer personlig preg der. Velge møbler og interiør som vi ønsker, og bo oss til. Det blir rett og slett et helt nytt kapittel 💕🔑 🏡😁 Gleder meg til å vise dere mer, og ikke minst dele kapittelet her også. Dette skal bli så bra!

Leiligheten er helt nyoppusset, så vi tenker ikke å gjøre noen forandringer. Heller bo oss til å eventuelt se til senere. Liker leiligheten så godt, og er glad det ble nettopp denne og ingen av de andre det har blitt bydd på. Fikk også en god følelse når vi kom inn, og da jeg dro derfra fikk jeg helt vondt av tanken på at noen andre skulle bo der. Haha, så det sier litt om hvor mye vi hadde lyst på denne! Er også superfornøyd med beliggenheten. Liker meg alltid på Frogner, og at det oppleves trygt, sentralt og som et fint område var en viktig faktor, og en av grunnene til at det ble denne leiligheten.

Nå er det bare å telle ned dager, planlegge og glede seg til innflytning 😁

10 SPØRSMÅL OG SVAR

Livet har noen høydepunkter, og for en uke siden gikk en stor drøm i oppfyllelse. Har drømt om dette lenge, og snakket om det i flere år. Etter det faktisk skjedde, har jeg omtrent ikke klart å tenke på annet. Blir så glad og motivert av denne tanken! Skal dele det med dere her i løpet av uken. Kanskje allerede i morgen når kontrakten er signert. I mellomtiden tenkte jeg å dele 10 spørsmål og svar. Fant den på bloggen til Annette, og synes det er så morsomt å lese. Passer bra siden jeg ikke har vært like hyppig og flink med oppdateringene mine som jeg kan være. Vel, her er litt innsikt i livet mitt nå!

1. Det beste med denne uken:
Definitivt kontrakten som skal signeres i morgen, og hva det medfører. Tripper av glede og smiler nesten rundt! Ikke minst at det nærmer seg for hver dag som går. Herlighet så godt det er å glede seg til noe! Ellers at jeg er i en ordentlig bra flyt når det kommer til jobb om dagen. Nå liker jeg dagene mine skikkelig godt, og håper bare det fortsetter sånn her i lang tid 😁

2. Det verste med denne uken:
Jeg har virkelig ingenting å klage over, men har slitt med korsryggen noen uker og det begynner jeg å bli mer enn lei av. Heldigvis funnet en behandling som hjelper og jeg fungerer tross alt bra i hverdagen fordi. Men fint visst det blir helt bra nå!

3. Dette tenker jeg mye på:
Kjæresten min (haha, can’t stop it), jobb og det jeg snart skal dele med dere.

4. Dette har jeg på meg:
Det jeg har på bildene i dette innlegget. En dongerikjole jeg fikk av lillesøsteren min og strømpebukse. På føttene har jeg funnet frem noen varme tøfler, og de blir nok trofaste innendørs i tiden fremover.

5. Dette hører jeg på:
Anything ‘Bout June – Eva Weel Skram. En kompis sendte et klipp av denne og skrev at han savnet meg. Hadde ikke hørt sangen før, men synes den var så nydelig. Etter det har jeg spilt den av mye!

6. Dette ser jeg på:
13 reason why, men jeg skal ærlig innrømme at jeg har falt litt av de siste episodene.

7. Dette irriterer meg i dag:
At null tasten på MacBooken min har sluttet å fungere. Hver gang jeg skal skrive «0» må jeg kopiere fra et notat på dataen. Haha. Kjedelig å sende dataen på reparasjon, men er muligens eneste løsning?

8. Dette gjør jeg i dag:
Har vært hos psykolog, hatt et møte og ellers jobbet foran skjermen. Etter dette innlegget er publisert skal jeg dra på trening, og gleder meg veldig til det!

9. Dette spiser jeg i dag:
Til frokost spiste jeg yoghurt med müsli, til lunsj en speltlompe med pålegg og nå nylig varmet jeg opp risotto fra søndagens middag (alltid greit å lage litt ekstra, så man har til senere også).

10. Morgendagens planer:
Jeg har en innspilling til podcasten jeg lager, og et møte etter det. Når de gjøremålene er ferdig skal jeg trene, så blir det nok å lage middag og ta det rolig innendørs. Koselig nå som høsten har meldt sin ankomst! 🍁

Nå er det trening for tur her! Snakkes i morgen 💛

BY PÅ SEG SELV

Hei igjen mandag! Skal jeg skrive en blogg, så hører det med å by på seg selv også. Jeg var så flink til dette før, men skal ærlig innrømme at jeg synes det ligger litt lengre inne nå. Men jeg får det til, om jeg vil. Nå skjer det utrolig mye positivt i livet, og jeg kjenner at jeg vil ta dere med på reisen. Et nytt kapittel er i vente, og jeg gleder meg så enormt mye. Husker faktisk ikke sist gang jeg gledet meg SÅ mye til noe. Kjenner jeg vil dele alt fra A til Å her også.

Denne helgen har jeg tilbrakt i Bergen, og det var utrolig hyggelig å komme tilbake selv om det ikke er så lenge siden vi var der sist. Vel, halvannen måned går fort! Det gjør en helg også, så jeg føler de siste dagene har gått unna på et lite knips. Vi dro for å feire familiebursdager. Både 50 og 80 årsdag! Det har vært utrolig hyggelig, og jeg kunne ikke blitt heldigere med hverken kjæreste eller svigerfamilie. Føles så naturlig å være i deres selskap, og jeg har blitt så varmt tatt imot. Gleder meg allerede til neste besøk om to måneder. Før det har vi en hel del å planlegge og se frem til her i Oslo. Teller ned dager nå!

Her mens vi ventet på toget fra Oslo Lufthavn i går. Denne jakken måtte jeg bare kjøpe med meg, ellers hadde jeg ikke fått den ut av hodet. For fire år siden gikk jeg i teddy-jakker hele tiden, og nå er det tilbake igjen til min store glede! Virkelig en ordentlig kosejakke å ha på nå i høst. Kostet 499 kroner, og kan kjøpes her (annonselenke).

Når vi kom hjem til Oslo igjen i går kveld, laget vi hjemmelaget risotto for første gang. Herlighet så utrolig godt. Skal sørge for å knipse bilder og dele oppskrift her neste gang vi lager det! Bedre risotto enn de jeg har smakt på restauranter 🤗

TRE DAGER MED TRENING

Nå er det 10 måneder siden trening ble en rutine og en del av hverdagen min igjen. Skal ærlig innrømme at jeg var bekymret for at jeg bare klarte noen uker, og at et medlemskap på treningssenter viste seg å være helt unødvendig. Heldigvis ble det ikke sånn! Så enormt glad og takknemlig for at det har blitt en livsstil for meg igjen. (For de som ikke vet det, var det på grunn av utbrenthet jeg måtte holde meg uten noen år.)

Når jeg begynte med treningen i fjor hadde jeg ingen andre mål enn å komme tilbake til formen jeg var i før jeg ble syk og utbrent. Jeg ville være mer aktiv, gå ned de kiloene jeg hadde gått opp, og ha trening i hverdagen min. Nå er det målet nådd, og jeg har holdt det i lang tid. Sånn skal det fortsette, men jeg vil fra nå ha treningsprogram noen dager i uken. Laget meg dette forrige uke, og vil gjerne dele med dere også. Husk at dette bare er for inspirasjon, og at du ikke trenger å gjøre alle øvelsene selv. Hadde begynt med mye færre øvelser om jeg så dette programmet for 1 år siden.

TRE DAGER MED TRENING:
Dag 1 – Ben og Rumpe
Dag 2 – Mage
Dag 3 – Ben

 

Har dere noen morsomme treningsøkter å dele? Eller kanskje egne program? Jeg blir så motivert av innspill! Nå er jeg på vei til trening, og jeg gleder meg til å tilføye denne dagen litt mer aktivitet enn å sitte foran dataskjermen!