SIDEN SIST

Hei og lenge siden sist ❣️ I en periode der det har skjedd mye er det godt å ikke ilegge seg selv enda mer, så sosiale medier har ikke blitt prioritert helt som ønsket. Jeg vil gjerne bruke blogg og Instagram for å dele fra hverdagen, for det er så fint å kunne ha det for å samle minner og høydepunkter. Ikke minst bygger skrivelysten min seg opp for hver dag som går nå. Jeg har mye jeg brenner for, og da er det fint å ha et sted å dele tanker og refleksjoner. Nå føler jeg meg på plussiden, og vil dele noe av det som har skjedd siden sist.

Konferanse i Bergen

Jeg og Kine fra Vi tror deg-stiftelsen var forrige uke i Bergen for å delta på konferanse arrangert av LO. 150 tilskuere i salen, og temaet for dagen var avskaffelse av vold mot kvinner. Vi delte våre erfaringer. Hva som fungerer og ikke fungerer i systemet sånn det er nå. Dette vil vi også belyse mer i tiden fremover, for det må til. Forhåpentligvis vil det bidra til endring, for det er utvilsomt målet vårt! Samt skape kunnskap, forståelse og informasjon. De som gir beskjed om å ha blitt utsatt for vold og voldtekt, må bli varetatt og godt mottatt av systemet. I dag er det dessverre langt fra optimalt.

Ikke bare konferanse, men også filminnspilling. Dette skal bli en dokumentarfilm som belyser samme tematikk. Den har jeg virkelig troa på!

Barnedåp

Kjæresten min er fra Bergen, og jeg har fått en fantastisk svigerfamilie med på “kjøpet”. Med det har det blitt enda flere turer til Bergen det siste halvåret. Tilbrakte to uker der i sommer, vært i 80 års dag, jobb og barnedåp for det nydelige fadderbarnet vårt Filip. Nå skal vi snart tilbake for juleferie, og vi gleder oss veldig til det!

Alta

Jeg har aldri vært lengre nord enn Trondheim, før slutten av november. Da dro jeg til Alta for å støtte ei flott og sterk jente i retten, og ha innspilling til dokumentar-podcasten jeg lager. Det ble mange sterke inntrykk, og jeg føler meg utrolig privilegert som har fått tillit fra så mange i forbindelse med dette viktige prosjektet. Det er utvilsomt noe av det jeg ser mest frem til med 2020 – å lansere dette prosjektet!

Fikk også se nordlyset, og du verden for en sterk opplevelse. Fargene danset seg bortover himmelen, og jeg kommer aldri til å glemme dette synet!

Overtagelse av leilighet

22. november glemmes nok ikke med det første. Vi overtok nemlig den nye leiligheten vår! Så nå er vi godt innflyttet og jeg er eier av en flott leilighet på Frogner. Trives på alle måter, har fått det så fint her og nyter hverdagene. Det aller meste er på plass, men venter på ny sofa som kommer neste uke. Gleder meg til å dele mer herfra, og kjenner meg skikkelig stolt over å ha tatt dette steget. Før fjoråret var omme skrev jeg nemlig noen mål for 2019, og øverst på listen stod det  “kjøpe leilighet”. Nå er den drømmen gått i oppfyllelse!


I kveld skal vi på julekonsert og i helgen skal vi på hyttetur, så utvilsomt mye å glede seg over i førjulstiden! Håper dere også har en fin tid 🌟