AFTERWORK YOGA

Nå kom jeg, Astrid og Inga-Sofie nylig hjem etter å ha vært på yoga. Det er uten tvil det beste jeg har gjort meg selv på lenge! Følte meg som en ny person etterpå, avstresset og balansert i kroppen. Pusten min roet seg betraktelig takket være denne timen. Det er ikke bare avslappende, men trening i tillegg. Balansen min hadde godt av det og jeg ble også helt varm i kroppen.

Det var Karoline som driver Indah Yoga som instruerte oss i showroomet til Polhem PR. Hun ledet oss gjennom Yin & Yang (avspenning og styrke). Yin yoga er utviklet for å trenge dypt inn bindevevet slik at vi får bedre fleksibilitet. Vi jobbet med å løsne energiblokkeringer og øke energiflyten, noe som passer meg utmerket nå. Yang yoga er den mer tradisjonelle hatha eller vinyasa baserte asana praksisen, som utvikler muskelstyrke, utholdenhet og fleksibilitet. Dette trengte jeg virkelig, og jeg innser nå at det er noe jeg må gjøre mye oftere når jeg merker hvor godt det gjør for kropp og sjel.

Skal bli med på yoga om en uke igjen, men vurderer og få meg noen timer til før det. Er nemlig veldig anspent i kroppen, og etter mye angst den siste tiden blir det ikke akkurat bedre. Kanskje yoga kan være fasiten på hvordan jeg kan få det bedre og lettere også. Jeg skal utvilsomt gi det en sjanse fremover! Trenger å komme i kontakt med pusten min og bli mer bevisst over den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg