ÅRETS MEDMENNESKE

Jeg fikk meg en rørende overraskelse på lørdagskvelden! Under festmiddagen med United Influencers ble det meddelt at det ville bli tildelt tre priser i løpet av kvelden. Årets Nykommer, Årets Medmenneske og Årets Prestasjon. For meg var det helt utenkelig at jeg har utmerket meg på denne måten gjennom bloggen min, men jeg ble ropt opp som vinner av prisen Årets Medmenneske. Dette er jeg så utrolig rørt, takknemlig og stolt av.

Det er så mange flotte opinionsledere innen sosiale medier, spesielt i United Influencers. Vi er samlet godt over 100 stk. Jeg ser på det som en stor og fin familie. At jeg i det hele tatt får være en del av disse menneskene som inspirerer så mye, tar jeg ikke for gitt. Her er begrunnelsen:

Denne prisen går til en kvinne som har en indre styrke og et gigantisk hjerte. Med sine egne erfaringer støtter hun nå andre som trenger det. Hun har formidlet historie sin på en genuin måte, og deler den til sine lesere som et forbilde. Hun er ærlig og ekte, samtidig som hun har tatt det store steget til å starte sin egen stiftelse for å hjelpe andre. Vi er utrolig stolte av deg, og alle i UI-familien heier på deg! Vinneren av Årets Medmenneske er June Holm.

Jeg blir så rørt når jeg leser over begrunnelsen igjen, og kjenner at øyet blir litt vått. Noe så fint å ha med seg, og ikke minst motivasjon til å fortsette med dette. Jeg vil også si tusen takk til United Influencers og alle andre som støtter og heier på arbeidet mitt, hadde det ikke vært for dere så hadde ikke dette vært det samme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg