BY PÅ SEG SELV

Hei igjen mandag! Skal jeg skrive en blogg, så hører det med å by på seg selv også. Jeg var så flink til dette før, men skal ærlig innrømme at jeg synes det ligger litt lengre inne nå. Men jeg får det til, om jeg vil. Nå skjer det utrolig mye positivt i livet, og jeg kjenner at jeg vil ta dere med på reisen. Et nytt kapittel er i vente, og jeg gleder meg så enormt mye. Husker faktisk ikke sist gang jeg gledet meg SÅ mye til noe. Kjenner jeg vil dele alt fra A til Å her også.

Denne helgen har jeg tilbrakt i Bergen, og det var utrolig hyggelig å komme tilbake selv om det ikke er så lenge siden vi var der sist. Vel, halvannen måned går fort! Det gjør en helg også, så jeg føler de siste dagene har gått unna på et lite knips. Vi dro for å feire familiebursdager. Både 50 og 80 årsdag! Det har vært utrolig hyggelig, og jeg kunne ikke blitt heldigere med hverken kjæreste eller svigerfamilie. Føles så naturlig å være i deres selskap, og jeg har blitt så varmt tatt imot. Gleder meg allerede til neste besøk om to måneder. Før det har vi en hel del å planlegge og se frem til her i Oslo. Teller ned dager nå!

Her mens vi ventet på toget fra Oslo Lufthavn i går. Denne jakken måtte jeg bare kjøpe med meg, ellers hadde jeg ikke fått den ut av hodet. For fire år siden gikk jeg i teddy-jakker hele tiden, og nå er det tilbake igjen til min store glede! Virkelig en ordentlig kosejakke å ha på nå i høst. Kostet 499 kroner, og kan kjøpes her (annonselenke).

Når vi kom hjem til Oslo igjen i går kveld, laget vi hjemmelaget risotto for første gang. Herlighet så utrolig godt. Skal sørge for å knipse bilder og dele oppskrift her neste gang vi lager det! Bedre risotto enn de jeg har smakt på restauranter 🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg