EN NY START

Denne uken har jeg gått gjennom alt innholdet på bloggen helt tilbake til 2014. Jeg har tenkt på det en stund, men ikke gjort noe med det før nå. Ønsket det mest for å vite hva som faktisk ligger ute, siden man naturligvis glemmer en del på så mange år. Det trengtes en gjennomgang! Det meste av innholdet har blitt beholdt, og noe har blitt fjernet. Ingen tvil om at det har vært mange fine tilbakeblikk underveis, og jeg er utrolig glad for at jeg har et sted å oppbevare alle disse minnene.

Anledningen for å gjøre dette var helt perfekt, for jeg har flyttet bloggen min til blogg.no. Jeg var så motivert da jeg hadde bloggen min her for 5 år siden, og aldri vært så flink å skape innhold som da. Jeg vil kjenne den gnisten igjen, og det har jeg fått allerede. Dette vil absolutt være en stor motivasjon for meg, og motivasjonen er vel det viktigste uansett hvilken jobb man har. Jeg har bestemt meg for å satse fullt og helt på godt innhold fremover, så ser frem til å være mer aktiv og dele mer med dere både på blogg, Instagram, YouTube og selvsagt i podcasten jeg holder på med.

Dette føles som en helt ny start, og jeg gleder meg til å ta dere med på fortsettelsen! Jeg vil skape innhold som gjør at du føler det er verdt å følge meg 💛

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg