HJEMMELAGET EGGESALAT

Lyst på noe godt til kveldsmat, men vet ikke helt hva? Eller lage hjemmelaget pålegg som kan stå klart til i morgen? Jeg har fått hekta på eggesalat, så har funnet en oppskrift som jeg vil tørre å påstå er den beste. Hvis du tror det er usunt på grunn av majonesen tar du feil, for dette er nemlig sunt fett for hjernen og protein for musklene om det er i riktige mengder. Supergodt på fiberrike knekkebrød eller sunne, hjemmelagde rundstykker. Er du glad i egg, er du også glad i denne oppskriften!

Oppskrift:

  • 6 hakkede hardkokte egg (jeg bruker eggedeler)
  • 1 dl majones
  • Purre (ønsket mengde som er hakket)
  • Salami snack (ta en neve å del opp)
  • Aromat, gastromat, salt og pepper etter smak

Kok opp eggene, del de og bland ammen med de andre ingrediensene. Enkelt som bare det, og mye bedre enn den pakken du kjøper ferdig i ferskvaredisken.

Ønsker du å lage hjemmelaget majones også, gjøres det på denne måten:

  • 2dl olivenolje
  • 2 eggeplommer (romtempererte)
  • 2ss vann
  • 2 ts sennep
  • 2 ts hvitvinseddik
  • salt/pepper etter smak

Om du kjøper majones i butikken bør du velge en med enkel og forståelig innholdsfortegnelse, så du slipper å få i deg alle mulige konserveringsmidler og fortykningsmidler.

Er du sånn som meg som elsker å prøve nyheter i butikkhyllen? Vel, da må du prøve denne! Ofte når man prøver nye matvarer blir det med en smak, men denne har blitt en favoritt.

Del gjerne en god oppskrift i kommentarfeltet om du har, så skal jeg prøve den ut  ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg