I SMINKEBAGEN

Hei solstråler ♥

Dagene er så deilige, og det gir masse inspirasjon og energi for min del. Solen skimter gjennom vinduet, og fra arbeidsplassen har jeg litt av en panoramautsikt. Må bare nytes, og etter dette innlegget tenker jeg å ha på treningsklærne å komme meg til fjells.

Tenkte å gi dere en liten oppdatering på hvilken makeup jeg bruker, for nå begynner det å bli en god stund siden sist. Jeg har oppgradert fra sminkeveske til en koffert. Mye mer organisert og litt større plass. Her kan dere få en oversikt over hva sminkekofferten inneholder, og så har jeg noen favoritter jeg vil dele med dere.

Sminkekofferten har et stort rom og fire små. I de små har jeg plassert produkter for hud i to av de, og produkter for lepper og øyner i de to andre. I det største rommet har jeg palett med øyenskygge, konturering, solpudder, øyebrynskit, sminkerens og fuktighetsspray.


FØRSTE STEG
Mine favoritter innen hud


1. Jeg starter med pür cosmetics Correcting Primer. Denne er silkemyk og gjør huden freshere og forberedt for resten av makeupen. Den har også en klinisk bevist hudpleieteknologi som bidrar til å redusere fine linjer. Passer alle hudtoner i tillegg!

2. NAKED Skin colour correcting fluid er en grønn concealer som motvirker rødhet og mørke flekker. Denne bruker jeg ikke daglig, men i blant.

3. NYX HD Photogenic Concealer Wand som er perfekt å legge under øynene for å skjule mørke ringer. Lysner opp så man ser mer våken ut, og gir et fint og jevnt resultat.

4. MAC sine concealere (de jeg viser over) er favorittene mine! Prøvd veldig mange concealere med årene, men dette er de beste. Den på tube er mer flytende og ikke så «hard» konsistens som den runde, lille. Dekker godt og skjuler alt du ønsker.


ANDRE STEG
Mine favoritter innen hud

5. Max Factor long-lasting foundation er det nyeste produktet i sminkesamlingen min. Sitter hele dagen og smitter ikke av. Glir lett på huden og gir en naturlig, fin farge, med en semi-matt finish.

6. e.l.f Moisturing Foundation Stick er virkelig helt magisk. Har slitt litt med tørr hud den siste tiden, og på de områdene påfører jeg denne og huden ser så mye freshere ut med en gang. Skal aldri undervurdere billigere sminkemerker etter å ha prøvd denne og eyelineren til e.l.f for dette er to produkter jeg kommer til å ha i lang, lang tid.

7. High Balm fra Benefit er den beste highlighteren jeg har prøvd. Gir så flott glød, i tillegg til at den holder seg utrolig lenge på huden.

8. CORAlista Coral Blush fra Benefit gir en tropisk og frisk farge til kinnene. Spesielt fin til vår og sommer. Har hint av perler og den er drøy i bruk, siden du ikke trenger å påføre mye for å få det resultatet man ønsker


TREDJE STEG
Mine favoritter innen hud


9. Øyenskyggene fra pür cosmetics «love your selfie»-kolleksjon er så nydelig! Inneholder åtte øyenskygger som er limited edition, lip gloss og mascara, samt tre highlightere. Jeg synes disse fargene er så fine at jeg gjerne bruker de som øyenskygge også.

10. Naked Flushed fikk jeg i gave med lillesøsteren min da hun kom hjem fra jorden rundt-reise. Inneholder en bronse, en glød og en rouge. Her har man mye i en og samme forpakning og jeg elsker resultatet den gir!

11. Kiko Baked Bronzer har jeg aldri sett i Norge, men den er så fin (har ny forpakning nå, så ikke samme etui som den på bildet). Fikk låne den med Andrea en gang, og ble helt forelsket. Hun hadde hatt den nesten ubrukt en stund, så hun var så snill å gi den til meg. Jeg bruker den hver eneste dag for ekstra farge og glød i ansiktet. Gir en naturlig brunfarge og glød.

12. NYX Contour og Highlight Pro Palette er som dere ser godt bruk. Består av åtte komplementære nyanser som er spesielt utviklet for å fremheve og konturere. Alle nyansene kommer godt med hos meg. Eneste minuset jeg har på denne er at forpakningen burde hatt bedre kvalitet og at fargene kan lett knuses.


FJERDE STEG
Mine favoritter innen bryn


13. BeautyLash er en booster for øyevipper og bryn. Gir et fyldigere resultat over tid, da det stimulerer veksten.

14. Billion Dollar Brows Universial Brow Pencil er et must for meg og har nok vært det produktet jeg har brukt i lengst tid av all min makeup. Er helt avhengig av denne, og synes konsistensen er helt fantastisk. Definerer brynene på en enkel måte, er vannfast og passer alle hudtoner og hårfarger.

15. pür minerals wake up brow er helt genial siden den har både brynsfarge og en highlighter som er egnet å bruke i underkant av brynene. Så passer denne brunfargen perfekt til meg. Jeg kombinerer denne med den fra Billion Dollar Brows, og vil ikke velge bort en av de.

16. Brow Collection inneholder alt man trenger for å forme øyenbrynene, men selv bruker jeg bare pinsetten, børsten og litt farge for å fylle inn i brynene og gjøre de mer naturlige med penselen.


FJERDE STEG
Mine favoritter innen øyner

17. BIG look mascara fra pür får med alle vippene, dekker godt og gjør de flotte uten å klebe, klumpe eller klistre vippene sammen. Ønsker jeg et hverdagslig og naturlig resultat holder det med denne, men jeg bruker ofte løsvipper for å fremheve vippene. Da er denne super som grunnlag før man har på vipper.

18. DUO Adhesive for løsvipper er rett og slett den beste vippelimen man kan finne. Ferdig snakka!

19. Highliner gel eye crayon fra Marc Jacobs er den beste jeg har prøvd for å fremheve våtlinjen rundt øynene. Får så mange komplimenter for øyenfargen min når jeg bruker denne. Sitter godt og er veldig enkel å bruke.

20. Når det kommer til løsvipper har jeg ingen fast type, jeg liker å variere, men den som er vist over har en 4D-effekt, så mange tror faktisk ikke det er løsvipper jeg har, men vippeextensions. Jeg er litt avhengig for føler meg så tom i ansiktet uten, hehe.


FJERDE STEG
Mine favoritter innen leppe

21. For å ikke ha hundre ulike leppekremer og leppestifter i kofferten holder jeg meg til et par nå (uten å overdrive hvor mange jeg har), og den beste (og fineste) jeg har nå er denne fra NYX. Gir en fin og holdbar farge. Anbefaler å fukte leppene både før og etter brukt, for den er matt og da kan leppene tørke litt ut, men denne er langt fra den som tørker leppene raskest ut av de matte jeg har prøvd.

Hva er dine absolutte must i sminkevesken? Jeg har noen favoritter fra Sephora som jeg er tom av nå, men siden jeg har tilsvarende produkter så skal jeg ikke kjøpe noe nytt før det er nødvendig. Jeg er så svak for sminke at det har samlet seg opp ALT for mye. Nå er det derimot shoppestopp på den fronten til jeg ikke har tilsvarende produkter igjen og virkelig kan kjøpe med god samvittighet! Skjønner ikke de som sier å kjøpe sminke eller å legge makeup er kjedelig, for jeg kan overhodet ikke kjenne meg igjen i det. Kan kose meg ordentlig når jeg sminker meg, men er jeg stresset så er det ingen problem å få til ønsket resultat på fem minutter heller. Om dere ønsker kan jeg oppdatere dere på denne fronten om noen måneder, har nok blitt noen utskiftninger til det ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg