MORSOMSTE HELGEN PÅ LENGE

God mandag ❤ Denne helgen har vært en av de beste på år og dag! Før den startet hadde jeg et håp om at denne skulle bli sånn Oslo-helgene pleide å være før jeg flyttet til Oslo. Med opplevelser og kos fra begynnelse til slutt! Det ble det definitivt, og jeg har fått en helg jeg sent kommer til å glemme. Du verden som jeg har kost meg. Julia kom fra Bergen, Glenn fra Molde og det i tillegg til at (nesten) alle jentene fra Tomrefjorden har vært samlet igjen. Gode venner er gull verdt, og jeg er så heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt som støtter meg. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten de!

United Influencers hadde kick off for 2017, noe som bruker å være et av årets høydepunkt. Her var det inspirerende foredrag, team building, aktiviteter, middag og fest. En fantastisk dag fra tidlig morgen til sent på natt. Har dere hørt om Fangene på Fortet i Nydalen? Herlighet så morsomt! Fangene på Fortet består av 45 rom eller celler med ulike oppgaver som man skal løse sammen som et lag. Det er behov for alle slags egenskaper og talenter, både fysisk, kunnskap og psykologisk. Slik at det er noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder. Laget vårt, som het «Catch us if you can» ble det vinnende laget av alle i UI og det må jo også nevnes etter en fantastisk innsats av hele laget. Elsker konkurranser, og blir virkelig i fyr og flammer av det.

Både i går og i dag er det strålende solskinn, og jeg merker humøret, energien og overskuddet blomstrer med en gang! Håper våren er kommet for godt nå.

Disse bildene gjør meg så glad! Ekte bilder, og et ekte vennskap. Jeg er så glad i Julia  ❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg