NOE Å SE FREM TIL

Hei ☀️ Denne uken leverer når det gjelder sol, og det er forhåpentligvis ikke annet enn en fin oppladning til påsken! Når solen fortsett er fremme klokken åtte på kveden, kan man ikke annet enn å bli glad. I dag har jeg bare jobbet og vært på en frisørbehandling hos Joico. Jeg har faktisk ikke vært hos frisøren på over et år, så håret trengte litt ekstra pleie. Ble så fornøyd, så deler fra det i morgen 💛

Skal ikke undervurdere en liste, for å minne seg selv på hva man har å se frem til. Dette står på min plan nå:

🌼 Podcast! Jeg gleder meg til hver gang vi skal i studio for å spille inn ny podd, og føler meg så heldig som får dette inn i timeplanen hver uke.

🌼 Påske! Foreløpig er ingenting spikret, men jeg har flere muligheter, så hyggelig skal det bli uansett.

🌼 Prosjekter! Jeg har noe veldig spennende i vente, og selv om det blir mye jobb, gleder jeg meg til å komme ordentlig i gang og se fremgang. Tror også det kommer til å bli godt mottatt.

🌼 Juni! Uten tvil en av årets beste måneder, og jeg har en skikkelig god følelse. Siste måneden jeg bor i denne leiligheten, så måneden skal brukes godt.

🌼 PT! Som nevnt i forrige innlegg blir det PT fremover, så dette ser jeg frem til å komme i gang med. Vet jeg kommer meg til trening på egenhånd også, men det gir utvilsomt ekstra motivasjon med en personlig trener.

🌼 Fjellturer! Noe av det beste jeg vet (og det jeg savner mest ved å bo i Oslo), er fjellturer. Spesielt på sommeren. Kveldsturer der man får se solnedgangen fra toppen, er noe av det fineste. I år har jeg lyst å prøve noen nye turer også, og ikke bare de typiske jeg går når jeg er hjemme på Vestlandet.

🌼 Festivaler! Dette er det bare fire år siden jeg oppdaget, men etter det har det alltid vært noen festivaler i løpet av sommeren. Utrolig nok har de aller fleste blitt bestemt noen dager i forveien og ikke vært nøye planlagte, men kanskje derfor det alltid har blitt så gøy også!

🌼 Reise! Vet ikke hvor og hva enda, men skal definitivt gjenta fjorårets. Da ble det tur med Julia på cruise i Rødehavet og jentetur til USA. Må bli noe i år også, som kan fylle opp minneboken.

🌼 Vennetid! Her er det jo allerede planlagt mye i godt selskap, og enda mer vet jeg at det blir i tiden fremover. Føler meg så heldig som har så mange gode personer i livet mitt, og de står høyt på prioriteringslista mi.

🌼 Bli ferdig! Jeg har jo jobbet mye med meg selv i lang tid nå, og jeg ser sånn frem til å forhåpentligvis senke skuldrene og få en avslutning. Vet dette er noe som styrker meg på sikt, og vil gjøre alt lettere, men skal heller ikke legge skjul på at det føles mye til tider.

Med min gode bestekompis Glenn!

Jeg er egentlig i en tid der ting er litt uforutsigbart, siden jeg skal finne nytt sted å bo og komme ordentlig i gang med nye, viktige prosjekter. Likevel er jeg så lite stresset over dette. Selv om det er under tre måneder igjen til alt må skje, så vet jeg bare at det løser seg. Det er ikke vanlig for meg å være, men utrolig godt å være så avslappet i forhold til det også. Alt løser seg for snille jenter, er det ikke det man sier! Jeg tror og håper det 💛

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg