SMIL DU ER PÅ AFTERSKI

The mountains are calling and I must go.. 😎⛷💖

Det er så hyggelig å se på bildene fra påskeferien! Faktisk så hyggelig at jeg blir like glad av det nå, som jeg var i øyeblikket dee ble knipset. Nå er ferien over for denne gang, men jeg kjenner meg så motivert for det som skal skje fremover at det går helt fint å stå opp til alarm igjen og ha ting å ta hensyn til i kalenderen. Dagene skal fylles opp med mye spennende, og det er akkurat sånn jeg liker det. Nå skal en ny podcast spilles inn, og den slippes allerede i morgen 🤗

Dag nummer to på Vestlia Resort, og første dag med afterski. Dro på Havsdalskroa der Staysman og Lazz spilte. Herlighet så gøy det var!

Andre gang vi dro på afterski var vi på Kikut. Dette var ute, en del større og igjen med live musikk. Massevis av folk og stemning!

Møtte tilfeldigvis på tre stykker som var på cruiset i Egypt i høst, og det er alltid like hyggelig å møte på de. Her med Erlend. Andre bildet er av Julia og typen hennes. Hun hatet påskeharekostymet, men jammen endte hun opp i det selv.

På vei hjem fra et afterski det ikke ble noe av. Var nemlig sent ute, så da vi kom dit var det tomme lokaler og strake veien hjem igjen. Klarte å ha det gøy fordi.

Litt trist at det er over, men ingen tvil om at det blir tilbake til Geilo og Vestlia Resort. Alltid like bra der 💕

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg