TJUETJUE OG NOE SOM GIR MEG ET KICK

Nytt år er godt i gang! Jeg har en god følelse for 2020, og håper selvsagt det blir et godt år for oss alle 💜

Det føles spesielt godt å gå inn i det nye året med kjæreste og ny leilighet. At det skulle skje er helt nytt fra fjorårets start. Ikke minst er det lansering av podcast i vente. Det er utvilsomt det jeg er mest spent på om dagen. Sier kanskje seg selv når man har jobbet lenge med noe, så begynner man å se målstreken. Før det er det fortsatt mye som gjenstår, men jeg skal ta alt imot med glede, for dette er så viktig for meg.

For en uke siden holdt jeg foredrag for Ålesund VGS, under deres januarseminar om livsmestring. Dette er skolen jeg selv gikk på for nøyaktig 10 år siden. Det var rørende, sterkt og fint å være tilbake. Nå i en helt annen setting, og med mye mer nerver innabords. Ikke hver dag jeg har 500 tilskuere, men jeg klarte det uten å løpe fra scenen med halen mellom beina. I følge en internasjonal undersøkelse er ikke vår største frykt døden eller edderkopper. Det vi er aller mest redd for, er å holde taler og presentasjoner. Vel, her er jeg et unntak. Jeg kjenner nervene i større eller mindre grad, men jeg er mye mer redd for å være på tomannshånd med noen jeg ikke kjenner, enn å snakke foran et stort publikum. Får også litt kick av å utfordre meg selv, så ja takk til mer av det!

Nå har jeg tre dager med dokumentar-innspilling foran meg! Har mye jeg egentlig vil og kan dele med dere, men vil ikke utsette meg selv for ekstra stress og belastning. Blogger og deler på sosiale medier når jeg vil og føler det er riktig 🤗

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg