TRE DAGER MED TRENING

Nå er det 10 måneder siden trening ble en rutine og en del av hverdagen min igjen. Skal ærlig innrømme at jeg var bekymret for at jeg bare klarte noen uker, og at et medlemskap på treningssenter viste seg å være helt unødvendig. Heldigvis ble det ikke sånn! Så enormt glad og takknemlig for at det har blitt en livsstil for meg igjen. (For de som ikke vet det, var det på grunn av utbrenthet jeg måtte holde meg uten noen år.)

Når jeg begynte med treningen i fjor hadde jeg ingen andre mål enn å komme tilbake til formen jeg var i før jeg ble syk og utbrent. Jeg ville være mer aktiv, gå ned de kiloene jeg hadde gått opp, og ha trening i hverdagen min. Nå er det målet nådd, og jeg har holdt det i lang tid. Sånn skal det fortsette, men jeg vil fra nå ha treningsprogram noen dager i uken. Laget meg dette forrige uke, og vil gjerne dele med dere også. Husk at dette bare er for inspirasjon, og at du ikke trenger å gjøre alle øvelsene selv. Hadde begynt med mye færre øvelser om jeg så dette programmet for 1 år siden.

TRE DAGER MED TRENING:
Dag 1 – Ben og Rumpe
Dag 2 – Mage
Dag 3 – Ben

 

Har dere noen morsomme treningsøkter å dele? Eller kanskje egne program? Jeg blir så motivert av innspill! Nå er jeg på vei til trening, og jeg gleder meg til å tilføye denne dagen litt mer aktivitet enn å sitte foran dataskjermen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg